Louwman krijgt groen licht voor overname Rüttchen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Louwman en Rüttchen maakten de overname begin dit jaar bekend. 

De familie Rüttchen wil met de verkoop de continuïteit van het bedrijf waarborgen, het bedrijf kende zware jaren. De dealer voert de merken Mercedes-Benz personen- en bedrijfsauto`s, Smart, Mitsubishi personenauto`s en Fuso bedrijfswagens, en heeft vestigingen in Breda, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Gorinchem, Tiel en Waalwijk. 

Louwman Retail staat op plaats 6 in de meest recente Automotive Dealerholding Top 45. Evert Louwman, voormalig president-directeur van moederbedrijf Louwman Group, werd vorige maand uitgeroepen tot Automotive Personality van de afgelopen 20 jaar. 

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.