Opel-dealer Kooiman sluit zich aan bij AHG

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf verwacht hiermee de schadewerkplaats “een boost” te geven, aldus directeur Herman Kooiman. “Zo kunnen we onze klanten met het concept voor cosmetisch schadeherstel (Easy2fix, red) extra service bieden. Daarnaast verwacht ik dat we ook onze positie op de zakelijke markt ook kunnen verbeteren.”

In het concept Easy2fix kunnen consumenten online hun schade ingeven, en een offerte opvragen bij AHG. “Vorig jaar hebben we landelijk campagne gevoerd, nu vertalen we die naar een lokale invulling. Dan kunnen de ondernemers zelf gerichter hun eigen klantgroepen benaderen en verwachten we de conversie op te kunnen schroeven”, zegt AHG-directeur Guus van Dreven. Uit concurrentie-overweging wil hij niet zeggen hoe hoog de conversie nu is.

Schadeketen AHG heeft 50 vestigingen in Nederland en is ook partner in het concept Schadeherstelmeesters.

Op de foto: AHG-directeur Guus van Dreven en Herman Kooiman.

Opel-dealer Kooiman sluit zich aan bij AHG | Automotive Online

Opel-dealer Kooiman sluit zich aan bij AHG

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf verwacht hiermee de schadewerkplaats “een boost” te geven, aldus directeur Herman Kooiman. “Zo kunnen we onze klanten met het concept voor cosmetisch schadeherstel (Easy2fix, red) extra service bieden. Daarnaast verwacht ik dat we ook onze positie op de zakelijke markt ook kunnen verbeteren.”

In het concept Easy2fix kunnen consumenten online hun schade ingeven, en een offerte opvragen bij AHG. “Vorig jaar hebben we landelijk campagne gevoerd, nu vertalen we die naar een lokale invulling. Dan kunnen de ondernemers zelf gerichter hun eigen klantgroepen benaderen en verwachten we de conversie op te kunnen schroeven”, zegt AHG-directeur Guus van Dreven. Uit concurrentie-overweging wil hij niet zeggen hoe hoog de conversie nu is.

Schadeketen AHG heeft 50 vestigingen in Nederland en is ook partner in het concept Schadeherstelmeesters.

Op de foto: AHG-directeur Guus van Dreven en Herman Kooiman.