J. Janssen sluit Peugeot-vestiging Gerwen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat bevestigt dga Olaf Janssen aan Automotive.

De negen personeelsleden van J. Janssen in Gerwen gaan mee in de verhuizing. “We zetten deze stap vooral uit kostenoverweging”, licht Janssen de beslissing toe. “We hebben in Nuenen een ruime locatie met 2.500 m2 showroom en we verwachten door de vestigingen samen te voegen een kostenvoordeel te realiseren. Bovendien was het pand in Gerwen aan vernieuwing toe. We moesten dus de keuze maken om daar te investeren, of de locatie te sluiten en in Nuenen te investeren.”

Fusie met Kerres
Autobedrijf J. Janssen fuseerde vorig jaar met Kerres en werd daarmee een van de grootste dealerholdings in Limburg en Oost-Brabant. Het nieuwe autobedrijf kwam daarmee op plaats 10 binnen in de Automotive Dealerholding top 45 van vorig jaar.

“Het was een hectisch half jaar”, zegt Janssen over de fusie. “Maar de samenwerking verloopt prettig en we merken nu al dat we flinke stappen kunnen maken.”

De Dealerholding top 45 is gepubliceerd in Automotive 12 van 2014. Abonnees kunnen het artikel hier digitaal lezen.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

J. Janssen sluit Peugeot-vestiging Gerwen | Automotive Online

J. Janssen sluit Peugeot-vestiging Gerwen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat bevestigt dga Olaf Janssen aan Automotive.

De negen personeelsleden van J. Janssen in Gerwen gaan mee in de verhuizing. “We zetten deze stap vooral uit kostenoverweging”, licht Janssen de beslissing toe. “We hebben in Nuenen een ruime locatie met 2.500 m2 showroom en we verwachten door de vestigingen samen te voegen een kostenvoordeel te realiseren. Bovendien was het pand in Gerwen aan vernieuwing toe. We moesten dus de keuze maken om daar te investeren, of de locatie te sluiten en in Nuenen te investeren.”

Fusie met Kerres
Autobedrijf J. Janssen fuseerde vorig jaar met Kerres en werd daarmee een van de grootste dealerholdings in Limburg en Oost-Brabant. Het nieuwe autobedrijf kwam daarmee op plaats 10 binnen in de Automotive Dealerholding top 45 van vorig jaar.

“Het was een hectisch half jaar”, zegt Janssen over de fusie. “Maar de samenwerking verloopt prettig en we merken nu al dat we flinke stappen kunnen maken.”

De Dealerholding top 45 is gepubliceerd in Automotive 12 van 2014. Abonnees kunnen het artikel hier digitaal lezen.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.