Rovam sluit zich aan bij James

Redactie Redactie
• Laatste update:

Rovam was tot vorige maand Citroën-dealer en verkoopt nu nieuwe Citroëns als agent. James Auto Service werd onlangs losgekoppeld van Profile Tyrecenter (toen nog opererend onder de naam The Alwaysbemobile Company).

Lees meer op Automotive Werkplaats

Meer lezen over James Auto Service

Meest recente nieuws

Rovam sluit zich aan bij James | Automotive Online

Rovam sluit zich aan bij James

Redactie Redactie
• Laatste update:

Rovam was tot vorige maand Citroën-dealer en verkoopt nu nieuwe Citroëns als agent. James Auto Service werd onlangs losgekoppeld van Profile Tyrecenter (toen nog opererend onder de naam The Alwaysbemobile Company).

Lees meer op Automotive Werkplaats

Meer lezen over James Auto Service

Meest recente nieuws