Citroën-dealer Amsterdam naar BMW-pand

Redactie Redactie
• Laatste update:

De verhuizing is mede ingegeven door de wens van de importeur de DS-lijn meer als een apart merk neer te zetten. Op de nieuwe locatie krijgen de personenauto’s en bedrijfswagens van Citroën en de DS-modellen hun eigen toonruimte.

De twee huidige vestigingen van Citroën Amsterdam, waaronder dus ook de iconische vestiging bij het Olympisch Stadion, staan te koop. De personeelsleden van beide locaties gaan aan de slag op de nieuwe locatie. Mogelijk zullen door natuurlijk verloop fte’s verdwijnen. De importeur doet hier verder geen uitspraken over. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Citroën-dealer Amsterdam naar BMW-pand | Automotive Online

Citroën-dealer Amsterdam naar BMW-pand

Redactie Redactie
• Laatste update:

De verhuizing is mede ingegeven door de wens van de importeur de DS-lijn meer als een apart merk neer te zetten. Op de nieuwe locatie krijgen de personenauto’s en bedrijfswagens van Citroën en de DS-modellen hun eigen toonruimte.

De twee huidige vestigingen van Citroën Amsterdam, waaronder dus ook de iconische vestiging bij het Olympisch Stadion, staan te koop. De personeelsleden van beide locaties gaan aan de slag op de nieuwe locatie. Mogelijk zullen door natuurlijk verloop fte’s verdwijnen. De importeur doet hier verder geen uitspraken over. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.