Huiskes-Kokkeler weg uit Haaksbergen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat bevestigt directeur Jan Koopman aan Automotive.

Volgens Koopman vinden veel klanten het geen probleem om ook voor service naar een verdergelegen vestiging te gaan. “Dat is eigenlijk automatisch gegaan. Via ons klantcontactcentrum worden mensen steeds vaker naar de hoofdvestgigingen (in Hengelo en Enschede) geleid. Daardoor was het werkaanbod te klein geworden om de vestiging open te houden.”

Ondanks de sluiting ziet Koopman nog wel ruimte voor losse servicevestigingen. “In Oldenzaal hebben we ook een vestiging met alleen aftersales en die draait prima. Het kan dus wel. Haaksbergen was al aan de kleine kant en dan is het moeilijk. Daarbij zien we jaar in, jaar uit een groter deel van de omzet uit Hengelo komen, waar we onze flagshipstore hebben.”

De sluiting heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid binnen het bedrijf, alle vier de medewerkers worden herplaatst bij de andere vestigingen. In totaal heeft het bedrijf zes vestigingen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Huiskes-Kokkeler weg uit Haaksbergen | Automotive Online

Huiskes-Kokkeler weg uit Haaksbergen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat bevestigt directeur Jan Koopman aan Automotive.

Volgens Koopman vinden veel klanten het geen probleem om ook voor service naar een verdergelegen vestiging te gaan. “Dat is eigenlijk automatisch gegaan. Via ons klantcontactcentrum worden mensen steeds vaker naar de hoofdvestgigingen (in Hengelo en Enschede) geleid. Daardoor was het werkaanbod te klein geworden om de vestiging open te houden.”

Ondanks de sluiting ziet Koopman nog wel ruimte voor losse servicevestigingen. “In Oldenzaal hebben we ook een vestiging met alleen aftersales en die draait prima. Het kan dus wel. Haaksbergen was al aan de kleine kant en dan is het moeilijk. Daarbij zien we jaar in, jaar uit een groter deel van de omzet uit Hengelo komen, waar we onze flagshipstore hebben.”

De sluiting heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid binnen het bedrijf, alle vier de medewerkers worden herplaatst bij de andere vestigingen. In totaal heeft het bedrijf zes vestigingen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.