Rogam verbouwt servicevestiging Spaanse Polder

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bestaande karkas blijft volgens Rogam-directeur Martin den Heijer behouden. “En de werkplaats blijft tijdens de verbouwing open.” Den Heijer verwacht dat de verbouwing in het derde of vierde kwartaal van dit jaar kan worden afgerond.

Hoge eisen
Na de verbouwing voldoet de vestiging volgens Den Heijer aan de hoge eisen van de Rogam-personenwagenklant. “We hebben in de werkplaats recent al extra bruggen geplaatst om aan het grotere aanbod personenwagens te voldoen. Ook de personele bezetting voor personenwagenklanten is uitgebreid met een receptionist, een magazijnmedewerker en een aantal personenwagenmonteurs.”

In mei vorig jaar werd Mercedes-dealer J. van Dijk en Dochters in Rotterdam failliet verklaard. Rogam werd daarmee de enige Rotterdamse Mercedes-dealer.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Rogam verbouwt servicevestiging Spaanse Polder | Automotive Online

Rogam verbouwt servicevestiging Spaanse Polder

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bestaande karkas blijft volgens Rogam-directeur Martin den Heijer behouden. “En de werkplaats blijft tijdens de verbouwing open.” Den Heijer verwacht dat de verbouwing in het derde of vierde kwartaal van dit jaar kan worden afgerond.

Hoge eisen
Na de verbouwing voldoet de vestiging volgens Den Heijer aan de hoge eisen van de Rogam-personenwagenklant. “We hebben in de werkplaats recent al extra bruggen geplaatst om aan het grotere aanbod personenwagens te voldoen. Ook de personele bezetting voor personenwagenklanten is uitgebreid met een receptionist, een magazijnmedewerker en een aantal personenwagenmonteurs.”

In mei vorig jaar werd Mercedes-dealer J. van Dijk en Dochters in Rotterdam failliet verklaard. Rogam werd daarmee de enige Rotterdamse Mercedes-dealer.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.