Inkrimping en uitbreiding Avenu Autogroep

Redactie Redactie
• Laatste update:

In Almere worden de vestigingen waar Avenu Volkswagen en Seat voert gesloten. “Van beide panden liep het huurcontract af. En de panden voldoen niet aan de merkeisen”, aldus Vedder. Zowel Volkswagen als Seat worden ondergebracht in het moderne Audi-pand langs de A6 en het aangrenzende schadebedrijf van Avenu in Almere. Ook alle medewerkers verhuizen mee.

De panden worden verbouwd zodat ook Seat en VW er kunnen worden ondergebracht. Maar dat is geen structurele oplossing. “Onze merken verdienen gescheiden panden. Na het verbouwen voldoen we voor een groot deel weer aan de eisen van de merken. Maar op termijn gaan we nieuwbouwen voor Volkswagen.”

Seat
Vedder neemt daarvoor de tijd. “We zijn in Almere met een flinke inhaalslag bezig. Almere scoorde voorheen onder het landelijk marktaandeel maar inmiddels zijn alledrie de merken op het landniveau gekomen.”

Avenu voert nu Seat in Almere. Maar het gaat Seat ook voeren in de regio Lelystad en Dronten. In Lelystad wordt Seat ondergebracht in het Volkswagen-pand. Avenu nam vorig jaar VAG-dealer Huijgen over. Seat werd toen niet ingevuld in de regio.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Inkrimping en uitbreiding Avenu Autogroep | Automotive Online

Inkrimping en uitbreiding Avenu Autogroep

Redactie Redactie
• Laatste update:

In Almere worden de vestigingen waar Avenu Volkswagen en Seat voert gesloten. “Van beide panden liep het huurcontract af. En de panden voldoen niet aan de merkeisen”, aldus Vedder. Zowel Volkswagen als Seat worden ondergebracht in het moderne Audi-pand langs de A6 en het aangrenzende schadebedrijf van Avenu in Almere. Ook alle medewerkers verhuizen mee.

De panden worden verbouwd zodat ook Seat en VW er kunnen worden ondergebracht. Maar dat is geen structurele oplossing. “Onze merken verdienen gescheiden panden. Na het verbouwen voldoen we voor een groot deel weer aan de eisen van de merken. Maar op termijn gaan we nieuwbouwen voor Volkswagen.”

Seat
Vedder neemt daarvoor de tijd. “We zijn in Almere met een flinke inhaalslag bezig. Almere scoorde voorheen onder het landelijk marktaandeel maar inmiddels zijn alledrie de merken op het landniveau gekomen.”

Avenu voert nu Seat in Almere. Maar het gaat Seat ook voeren in de regio Lelystad en Dronten. In Lelystad wordt Seat ondergebracht in het Volkswagen-pand. Avenu nam vorig jaar VAG-dealer Huijgen over. Seat werd toen niet ingevuld in de regio.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.