Rovam verrast over Citroën-concurrent Amersfoort

Redactie Redactie
• Laatste update:

Emerparkauto liet gisteren weten te gaan nieuwbouwen in Amersfoort

Emerparkauto heeft nu vier dealervestigingen, verspreid in het land (van Breda tot Zwolle). Rovam heeft vestigingen in Amersfoort (foto), Huizen en Woudenberg. Amersfoort is daarvan de hoofdvestiging. “Maar alle drie de panden voldoen aan de huidige standards van Citroën. Met de drie panden hebben we een goede dekking in Midden-Nederland.”

Kroon is niet gelukkig met de berichtgeving van gisteren. “Wij zijn een van de best presterende Citroën-dealerbedrijven van Nederland. We zijn nog in gesprek over continuering van het dealercontract, dan verwacht je dit niet”, aldus Kroon. Ongeacht de uitkomst, is hij vastbesloten actief te blijven met het merk. “Wij blijven onze klanten bedienen met de kwaliteit die ze van ons gewend zijn. Wij gaan volgas door.”

BER centraal bij Dealerseminar
Tijdens het komende dealerholdingseminar, dat 29 oktober gehouden wordt in Van de Valk Houten, staat onder meer de impact van de nieuwe BER centraal. Walter van Overbeek (Houthoff Buruma) is een van de advocaten die vaak importeurs bij staat in dealerkwesties. Hij gaat op het seminar in debat met Rutger Sark (Daan Legal) die op zijn beurt weer vaak dealers bij staat. Centraal staat onder meer de vraag of dealers recht hebben op een vergoeding bij het beëindigen van het dealercontract.

Bent u directielid of eigenaar van een dealerholding en heeft u interesse om het seminar bij te wonen? Klik dan HIER voor meer informatie en inschrijving. Voor dealerholdings met een abonnement is het seminar gratis.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Rovam verrast over Citroën-concurrent Amersfoort | Automotive Online

Rovam verrast over Citroën-concurrent Amersfoort

Redactie Redactie
• Laatste update:

Emerparkauto liet gisteren weten te gaan nieuwbouwen in Amersfoort

Emerparkauto heeft nu vier dealervestigingen, verspreid in het land (van Breda tot Zwolle). Rovam heeft vestigingen in Amersfoort (foto), Huizen en Woudenberg. Amersfoort is daarvan de hoofdvestiging. “Maar alle drie de panden voldoen aan de huidige standards van Citroën. Met de drie panden hebben we een goede dekking in Midden-Nederland.”

Kroon is niet gelukkig met de berichtgeving van gisteren. “Wij zijn een van de best presterende Citroën-dealerbedrijven van Nederland. We zijn nog in gesprek over continuering van het dealercontract, dan verwacht je dit niet”, aldus Kroon. Ongeacht de uitkomst, is hij vastbesloten actief te blijven met het merk. “Wij blijven onze klanten bedienen met de kwaliteit die ze van ons gewend zijn. Wij gaan volgas door.”

BER centraal bij Dealerseminar
Tijdens het komende dealerholdingseminar, dat 29 oktober gehouden wordt in Van de Valk Houten, staat onder meer de impact van de nieuwe BER centraal. Walter van Overbeek (Houthoff Buruma) is een van de advocaten die vaak importeurs bij staat in dealerkwesties. Hij gaat op het seminar in debat met Rutger Sark (Daan Legal) die op zijn beurt weer vaak dealers bij staat. Centraal staat onder meer de vraag of dealers recht hebben op een vergoeding bij het beëindigen van het dealercontract.

Bent u directielid of eigenaar van een dealerholding en heeft u interesse om het seminar bij te wonen? Klik dan HIER voor meer informatie en inschrijving. Voor dealerholdings met een abonnement is het seminar gratis.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.