Verkoper van luxe auto’s Hessing failliet

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Danny

    Ongelofelijk triest dat zo’n prachtbedrijf ten onder is gegaan. Je vraagt je af hoe het verlopen zou zijn als Hessing gewoon in De Bilt zou zijn gebleven in het pand dat misschien minder imposant was maar waar de sfeer wel veel gemoedelijker was. Ik wens het personeel bij deze veel sterkte toe!

  • jan

    Ook hier blijkt maar weer, Schoenmaker blijf bij je leest. Weer staan er mannen en vrouwen op straat door de hebberigheid
    van de directie.

    DOOD ZONDE van zo’n bedrijf

  • Spierings Nol.

    GM,Ook hier weer allemaal de dupe van de hebzucht van een of enkele!!!! Met beide voeten op dee grond is de enige remedie. Dat geldt overal en uiteraard sterkte voor de gedupeerden, gr.

  • Ruth Jacobus

    Van je collega’s moet je het maar hebben. Ook een manier om je collega uit de markt te drukken. Stuitend om zo’n prachtig bedrijf concern failliet te verklaren. 10 miljoen is toch peanuts in relatie tot. Bah zielig.

  • advan

    Weer een begrip naar de klote… .Hoogmoedswaanzin, een onbetaalbaar prestige object. Hopelijk worden de schuldigen geknipt en geschoren. Pluk ze helamaal kaal.Bah !!

  • andre

    als hessing in de bilt was gebleven, waren ze nu niet failliet, 10 miljoen lenen voor
    vastgoedproject op oude vestigingsplaats zou
    moeten kunnen, blijkbaar waren de resultaten zo slecht dat dit bedrijf naar de knoppen is, mismanagement, net als muller,krooymans en nu hessing, weten blijkbaar niet dat 1 en 1 2 is en niet 3.

  • Mike

    Was mijn werkgever in 1980 en 1981.
    Ach, t waren toen al echte autohandelaren. Vergeet nooit die klant die na een grote beurt uitriep “als dat nieuwe schokbrekers zijn dan eet ik mijn schoenen op”. Heeft gelukkig niet de daad bij het woord gevoegd. Maar evengoed buikpijn heeft ie er wel van gehad.

  • Tukker

    Dat Hessing onder water is getrokken is toch een indirect gevolg van de economische crisis. Men heeft te hoog ingezet in het Poker-spel dat vastgoedhandel heet.