Stichting Renault Claim schakelt Eric Smit (Nina) in

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het onderzoek spitst zich toe op de uitwerking van de herstructurering van het dealernet, eventuele bevoordeling en benadeling van dealers, de positieve en negatieve gevolgen van de herstructurering en op de uitwerking van de Monti-regeling ten aanzien van de handelswijze van Renault Nederland en Renaults financieringstak RCI.

Eric Smit gaat het onderzoek leiden. Smit schreef eerder boeken als Nina en De broncode. Ook zit hij achter de site FTM.nl. Het onderzoek is in eerste instantie niet bedoeld als input van een nieuw boek, laat de stichting weten.

Het onderzoek gaat naar verwachting drie tot vier maanden duren.

De voortgang van het onderzoek is bij te houden op de website van de stichting. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Stichting Renault Claim schakelt Eric Smit (Nina) in | Automotive Online

Stichting Renault Claim schakelt Eric Smit (Nina) in

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het onderzoek spitst zich toe op de uitwerking van de herstructurering van het dealernet, eventuele bevoordeling en benadeling van dealers, de positieve en negatieve gevolgen van de herstructurering en op de uitwerking van de Monti-regeling ten aanzien van de handelswijze van Renault Nederland en Renaults financieringstak RCI.

Eric Smit gaat het onderzoek leiden. Smit schreef eerder boeken als Nina en De broncode. Ook zit hij achter de site FTM.nl. Het onderzoek is in eerste instantie niet bedoeld als input van een nieuw boek, laat de stichting weten.

Het onderzoek gaat naar verwachting drie tot vier maanden duren.

De voortgang van het onderzoek is bij te houden op de website van de stichting. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.