All Green Vehicles failliet (update)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Curator Sjoerd Tilman van advocatenkantoor Mannaertsappels verwacht dat het bedrijf kan doorstarten. “We zijn in gesprek met enkele gegadigden. Ik ben hoopvol gestemd op een goede afloop”, aldus Tilman. Hij verwacht binnen twee weken een doorstart te kunnen presenteren.

Over de oorzaak van het faillissement kan hij nog niets kwijt. “Ik heb me daarover nog onvoldoende een oordeel kunnen vellen. Het is ook de vraag in hoeverre dat relevant is in dit stadium, nu we in gesprek zijn over een doorstart.”

All Green Vehicles directeur Ewoud Vroegop heeft aangegeven hangende het onderzoek van de curator geen commentaar te kunnen geven. Eerder dit jaar werd Vroegop benoemd tot ceo.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.