Lening van vijf miljoen voor Stam Groep

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Mark Horsten

    Toch fijn dat de media alleen oog heeft voor negatief nieuws.
    Het is overigens tegen \”de regels\” van Renault Nederland in dat dit soort (in hun ogen zwak presterende dealers) door de laatste saneringsronde van die importer komen…
    Blijkbaar wordt er met meerdere maten gemeten. Waar de één \”gedwongen\” wordt zijn tent te verkopen (Bierman, Thijssen en wie volgt, maar dat zullen we ongetwijfeld nog dit jaar vernemen) mag de ander (zelfs met financiële steun) gewoon doorgaan.
    Behaalde resultaten uit het verleden bieden dus blijkbaar garanties voor de toekomst.

  • Johan de Groot

    Op automotive-online.nl staat dat dit bericht betrekking heeft op de jaarrekening van 2009. Dat wil zeggen dat ook de financiële steun waarover wordt gesproken in 2009 is gegeven en niet in 2010.

  • Kees Janssen

    7.2% eigen vermogen… In een dealerbedrijf niet meer dan een hoop stenen en waarschijnlijk een behoorlijk stuk betaalde goodwill dat betaald is aan Terberg.
    Het is voor mij als buitenstaander, doch volger van de branche, toch vreemd dat dealers doorgaan met groeien via de niet autonome weg. Itt tot een andere reactie denk ik dat Renault NL er alles aan gedaan heeft om een vierde faillisement (na cuboom, autodrome en marwijk) te voorkomen. Dit voor veel indirect zeggenschap bij een dealer dicht bij de importeur staat. Kijk maar eens naar de dealervereniging de laatste jaren…

  • (ook) Mark Horsten

    Ik hecht er waarde aan om te benadrukken dat er naast 2 naamgenoten ook 2 meningen zijn..