Autobinck stopt met Infiniti Rotterdam

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Autobinck-ceo Tim Tozer presteert het merk naar verwachting met 66 autoverkopen tot dusver. “Dat is een uitstekende start voor een nieuw automerk in een zeer competitieve markt.”

Het bedrijf centraliseert de activiteiten in Amsterdam om meer slagkracht te krijgen. Het stoppen in Rotterdam heeft dan ook niet alleen financiële redenen. “Het sluiten van de vestiging in Rotterdam levert geen grote kostenbesparing op want het pand staat er en daar hebben we nu geen bestemming voor”, aldus Tozer. In principe gaan alle medewerkers mee naar Amsterdam. “Er vallen geen gedwongen ontslagen.”

“We hebben in de afgelopen tijd gemerkt dat we beter op een centrale plaats alles perfect kunnen regelen, dan dat we onze aandacht verdelen. We kunnen onze klanten straks meer bieden.”

CEO
Ook zoekt het bedrijf een nieuwe ceo voor Infiniti. Autobinck denkt op korte termijn een naam te kunnen presenteren. “We zoeken een ceo omdat we gemerkt hebben dat de functie van directeur nu het midden houdt tussen operationeel directeur en een eindverantwoordelijke voor het merk in Nederland. Omdat we verwachten dat door de komst van onder andere de nieuwe Infiniti M er een forse groei gaat plaatsvinden, is het tijd voor een ceo die zich concentreert op de contacten met fabrikant en vertegenwoordiging van het merk.” 

Marc van Snippenburg was als directeur verantwoordelijk voor de aansturing van beide vestigingen. Hij blijft directeur en wordt verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de activiteiten in Amsterdam. 

“Beide maatregelen zullen de groei van Infiniti sterk bevorderen en ons in staat stellen om het volume verder te laten toenemen”, aldus Tozer.

Autobinck voert Infiniti ook in Praag.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autobinck stopt met Infiniti Rotterdam | Automotive Online

Autobinck stopt met Infiniti Rotterdam

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Autobinck-ceo Tim Tozer presteert het merk naar verwachting met 66 autoverkopen tot dusver. “Dat is een uitstekende start voor een nieuw automerk in een zeer competitieve markt.”

Het bedrijf centraliseert de activiteiten in Amsterdam om meer slagkracht te krijgen. Het stoppen in Rotterdam heeft dan ook niet alleen financiële redenen. “Het sluiten van de vestiging in Rotterdam levert geen grote kostenbesparing op want het pand staat er en daar hebben we nu geen bestemming voor”, aldus Tozer. In principe gaan alle medewerkers mee naar Amsterdam. “Er vallen geen gedwongen ontslagen.”

“We hebben in de afgelopen tijd gemerkt dat we beter op een centrale plaats alles perfect kunnen regelen, dan dat we onze aandacht verdelen. We kunnen onze klanten straks meer bieden.”

CEO
Ook zoekt het bedrijf een nieuwe ceo voor Infiniti. Autobinck denkt op korte termijn een naam te kunnen presenteren. “We zoeken een ceo omdat we gemerkt hebben dat de functie van directeur nu het midden houdt tussen operationeel directeur en een eindverantwoordelijke voor het merk in Nederland. Omdat we verwachten dat door de komst van onder andere de nieuwe Infiniti M er een forse groei gaat plaatsvinden, is het tijd voor een ceo die zich concentreert op de contacten met fabrikant en vertegenwoordiging van het merk.” 

Marc van Snippenburg was als directeur verantwoordelijk voor de aansturing van beide vestigingen. Hij blijft directeur en wordt verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de activiteiten in Amsterdam. 

“Beide maatregelen zullen de groei van Infiniti sterk bevorderen en ons in staat stellen om het volume verder te laten toenemen”, aldus Tozer.

Autobinck voert Infiniti ook in Praag.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.