Meeùs start eigen schadenetwerk

Redactie Redactie
• Laatste update:

De deelnemers bestaan voor het grootste gedeelte uit leden van schadeketen ASN, aangevuld met individuele herstellers om tot een landelijk dekkend netwerk van tachtig aangesloten bedrijven te komen. Dienstverlener ABZ (onder meer van Audatex) levert de applicaties voor het afhandelen van het schadeproces, ASN heeft samen met ABZ en Meeùs een eigen systeem ontwikkeld voor haar herstellers.

Meeùs heeft in Nederland zo´n tachtig kantoren, 400 duizend particuliere klanten en 60 duizend zakelijke. De jaarlijkse gestimuleerde schadestroom via Meeùs beslaat zo’n tienduizend schades. Deze schades liepen tot nu toe via de schadeketens van Achmea Schadeservice en Schadegarant, maar het is de bedoeling om ze nu zoveel mogelijk via het eigen netwerk te laten verlopen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.