Cardoen staakt verkoop Brilliance

Redactie Redactie
• Laatste update:

"Hij blijkt onvoldoende veilig, vooral bij een zijdelingse aanrijding", meldt Karel Cardoen. Cardoen zal de auto ook niet op de Nederlandse markt brengen. Het bedrijf wil een krachtig signaal afgeven aan de Chinese auto-industrie, meldt het in een persbericht. "Enkel als er nieuwe modellen komen die veel beter scoren in de NCAP-crashtest, hervatten we de invoer voor Nederland en België."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Cardoen staakt verkoop Brilliance | Automotive Online

Cardoen staakt verkoop Brilliance

Redactie Redactie
• Laatste update:

"Hij blijkt onvoldoende veilig, vooral bij een zijdelingse aanrijding", meldt Karel Cardoen. Cardoen zal de auto ook niet op de Nederlandse markt brengen. Het bedrijf wil een krachtig signaal afgeven aan de Chinese auto-industrie, meldt het in een persbericht. "Enkel als er nieuwe modellen komen die veel beter scoren in de NCAP-crashtest, hervatten we de invoer voor Nederland en België."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.