Nieuw verkooppunt voor Allgreen Vehicles

Redactie Redactie
• Laatste update:

Allgreen Vehicles importeert elektrische bedrijfswagens uit Engeland van het merk Smith. Ook importeert het bedrijfswagens uit China en bouwt ze zelf om naar elektrisch onder het merk AGV. “Hiervoor nemen we in november een nieuwe fabriek in gebruik in Oosterhout”, aldus Peter Vader, commercieel manager bij Allgreen Vehicles.

HG Auto’s is een universeel autobedrijf uit Stadskanaal. Het bedrijf gaat de elektrische wagens aanbieden via het eigen leaselabel HG Groen Lease.

Voor de verkoop van zijn auto’s wil Allgreen Vehicles een landelijke dekking realiseren. “In eerste instantie willen we zo’n twaalf dealers opzetten verspreid over Nederland. Dat verwachten we in een half jaar te doen. Een verdere uitbreiding is afhankelijk van hoe en hoe snel de implementatie van elektrisch vervoer zich ontwikkelt”, aldus Vader. Allgreen Vehicles heeft naast Stadskanaal verkooppunten in Oss, Heerlen, Almelo, Beverwijk en Maasland.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.