Financieringspakketten bij Volkswagen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Als je al dit soort uitgaven bundelt, hebben mensen bovendien een goed beeld van de maandelijkse kosten van autorijden. In Amerika zijn dit soort systemen al sinds jaar en dag standaard en daardoor geperfectioneerd, hier zie je het nog niet zo vaak.”
De pakketten zijn bedoeld om de particuliere koper over de streep te trekken. In Duitsland heeft Volkswagen succes gehad met vergelijkbare aanbiedingsvormen, reden voor de fabrikant het nu in andere landen, waaronder dus Nederland, ook te proberen. Vooralsnog zijn de plannen er alleen voor Volkswagen, niet voor de andere merken van Pon.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Financieringspakketten bij Volkswagen | Automotive Online

Financieringspakketten bij Volkswagen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Als je al dit soort uitgaven bundelt, hebben mensen bovendien een goed beeld van de maandelijkse kosten van autorijden. In Amerika zijn dit soort systemen al sinds jaar en dag standaard en daardoor geperfectioneerd, hier zie je het nog niet zo vaak.”
De pakketten zijn bedoeld om de particuliere koper over de streep te trekken. In Duitsland heeft Volkswagen succes gehad met vergelijkbare aanbiedingsvormen, reden voor de fabrikant het nu in andere landen, waaronder dus Nederland, ook te proberen. Vooralsnog zijn de plannen er alleen voor Volkswagen, niet voor de andere merken van Pon.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.