Griffioen weg als countrymanager Nissan Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Griffioen bevestigt dat. “Het heeft te maken met de veranderingen vanaf 2008 en de ideeën daarover”, zegt de vertrekkend manager. Hij doelt hiermee op het voornemen van Nissan Europe om Nissan Nederland en Nissan Frankrijk samen te voegen in één regional business unit. Daarbij zal een aantal functies worden gecentraliseerd: deze worden overgeheveld naar Frankrijk. “Wat ik nu ga doen? Rustig om mij heen kijken. Ik ben wel van plan binnen de automotive-branche werkzaam te blijven.”

Zijn vervanger De Bondt werkt sinds 1991 op het hoofdkantoor van Nissan Europe. In 2005 werd hij benoemd tot manager distribution voor Nissan Frankrijk en Nissan West Europe. Nu gaat hij de organisatie in Nederland veranderen. “Leden van het management rapporteren niet langer slechts aan het hoofdkantoor van Nissan West Europe, maar ook aan de Brand Director. Door deze centralisatie kunnen we sneller en slagvaardiger opereren”, aldus De Bondt. Griffioen is niet de enige die weggaat, ook manager field operations Jeroen Sluijs vertrekt, en wel begin november. Voor hem heeft Nissan Nederland nog geen vervanger.

Griffioen weg als countrymanager Nissan Nederland | Automotive Online

Griffioen weg als countrymanager Nissan Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Griffioen bevestigt dat. “Het heeft te maken met de veranderingen vanaf 2008 en de ideeën daarover”, zegt de vertrekkend manager. Hij doelt hiermee op het voornemen van Nissan Europe om Nissan Nederland en Nissan Frankrijk samen te voegen in één regional business unit. Daarbij zal een aantal functies worden gecentraliseerd: deze worden overgeheveld naar Frankrijk. “Wat ik nu ga doen? Rustig om mij heen kijken. Ik ben wel van plan binnen de automotive-branche werkzaam te blijven.”

Zijn vervanger De Bondt werkt sinds 1991 op het hoofdkantoor van Nissan Europe. In 2005 werd hij benoemd tot manager distribution voor Nissan Frankrijk en Nissan West Europe. Nu gaat hij de organisatie in Nederland veranderen. “Leden van het management rapporteren niet langer slechts aan het hoofdkantoor van Nissan West Europe, maar ook aan de Brand Director. Door deze centralisatie kunnen we sneller en slagvaardiger opereren”, aldus De Bondt. Griffioen is niet de enige die weggaat, ook manager field operations Jeroen Sluijs vertrekt, en wel begin november. Voor hem heeft Nissan Nederland nog geen vervanger.