Mannen durven niet te flirten met vrouw in grote auto

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Johan

  Jongens waar zijn we mee bezig. Ik flirt liever met een spontane vrouw in een grote auto dan een wat minder vrolijk kijkende in een kleintje. Doe ff gezond.

 • mark Doppenberg

  Johan,

  Waar rijdt jouw vrouw in?

 • Johan

  In een Prius…

 • gert-jan

  Ik rij in een kleine zuinige elektrisch auto en vind het prettig dat vrouwen vanuit hun grote stoere auto’s naar mij lonken. Ik laat ze ook altijd voorgaan en krijg dan ook vaak spontane reacties. Ook van de toeterende machos achter mij die denken dat ik de boel op houd. 😉

 • Pieter

  Johan is duidelijk geen man (petrolhead).. laat staan gezond!

 • Pieter

  Johan, je kan mijn bericht als niet verzonden beschouwen. Sorry.

 • Arie

  Echte mannen rijden zelf in een ‘grote” auto …

 • Mark Doppenberg

  Rij ik op de snelweg in mijn stoere Alfa Romeo Giulietta, wordt ik ingehaald door een prachtige mooie vrouw in een Prius die vriendelijk naar mij lacht……mijn dag was weer goed.