Nieuwe ALD-manager moet Move in beweging brengen

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Dennis Martens geeft als manager business transformation vorm aan de realisatie van het strategisch ontwikkelingsplan Move 25 van leasemaatschappij ALD Nederland. (Foto: ALD Automotive)

ALD Nederland heeft een nieuwe divisie opgezet voor de implementatie van de internationale strategie Move 25 in Nederland. Voormalig consultant Dennis Martens staat aan het roer van deze nieuwe divisie business transformation. Martens rapporteert aan het managementteam. Dat maakt ALD Nederland vandaag bekend.

Martens was hiervoor 10 jaar als consultant werkzaam bij consultancybureau Synechron. In dienst van ALD Nederland geeft hij leiding aan de nieuwe afdeling business transformation die de transitie van de leasemaatschappij naar Move 25 vormgeeft. Hierbij ligt de focus op verandermanagement, digitalisering en het implementeren van innovaties. Met het strategische plan zet ALD Automotive in op een groei naar 2,3 miljoen leasecontracten in 2025.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Nieuwe ALD-manager moet Move in beweging brengen | Automotive Online

Nieuwe ALD-manager moet Move in beweging brengen

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Dennis Martens geeft als manager business transformation vorm aan de realisatie van het strategisch ontwikkelingsplan Move 25 van leasemaatschappij ALD Nederland. (Foto: ALD Automotive)

ALD Nederland heeft een nieuwe divisie opgezet voor de implementatie van de internationale strategie Move 25 in Nederland. Voormalig consultant Dennis Martens staat aan het roer van deze nieuwe divisie business transformation. Martens rapporteert aan het managementteam. Dat maakt ALD Nederland vandaag bekend.

Martens was hiervoor 10 jaar als consultant werkzaam bij consultancybureau Synechron. In dienst van ALD Nederland geeft hij leiding aan de nieuwe afdeling business transformation die de transitie van de leasemaatschappij naar Move 25 vormgeeft. Hierbij ligt de focus op verandermanagement, digitalisering en het implementeren van innovaties. Met het strategische plan zet ALD Automotive in op een groei naar 2,3 miljoen leasecontracten in 2025.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.