Huurmij koopt verhuurders Nedcars A’dam en Sloothaak Haarlem

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De Nedcars-vestiging in Amsterdam. (Foto: Huurmij)

Verhuurbedrijf Huurmij heeft Nedcars Autoverhuur Amsterdam en Sloothaak Autoverhuur Haarlem gekocht. Dat meldt het bedrijf. Huurmij heeft nu vijf locaties, allemaal in de Randstad.

In de autoverhuurbranche is het als zelfstandig verhuurbedrijf met één vestiging steeds lastiger je hoofd boven water te houden, zegt Koen van Ulden, directeur van RMS. “Afgelopen jaar zijn we om die reden in gesprek gekomen met Ronald Meijers, eigenaar van Nedcars en Alexander Kramer als eigenaar van Sloothaak. Zij zochten aansluiting bij een grotere organisatie. Wij zochten een locatie in Amsterdam en Haarlem. Naast het uitbreiden van onze verhuuractiviteiten beschikken we nu ook over steunlocaties voor onze lease- en shortleaseactiviteiten. Voorlopig blijft Nedcars onder haar eigen naam opereren evenals Sloothaak in de regio Haarlem. Voor de particuliere klanten blijven de gezichten en de service gelijk maar voor de zakelijk markt leveren we nu een krachtiger partnership.”

Huurmij is onderdeel van Rebel Mobility Services. Nedcars en Sloothaak zijn net als Huurmij lid van Inqar.

Auto Haarhuis kocht eerder dit jaar Inqar Deventer.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Huurmij koopt verhuurders Nedcars A’dam en Sloothaak Haarlem | Automotive Online

Huurmij koopt verhuurders Nedcars A’dam en Sloothaak Haarlem

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De Nedcars-vestiging in Amsterdam. (Foto: Huurmij)

Verhuurbedrijf Huurmij heeft Nedcars Autoverhuur Amsterdam en Sloothaak Autoverhuur Haarlem gekocht. Dat meldt het bedrijf. Huurmij heeft nu vijf locaties, allemaal in de Randstad.

In de autoverhuurbranche is het als zelfstandig verhuurbedrijf met één vestiging steeds lastiger je hoofd boven water te houden, zegt Koen van Ulden, directeur van RMS. “Afgelopen jaar zijn we om die reden in gesprek gekomen met Ronald Meijers, eigenaar van Nedcars en Alexander Kramer als eigenaar van Sloothaak. Zij zochten aansluiting bij een grotere organisatie. Wij zochten een locatie in Amsterdam en Haarlem. Naast het uitbreiden van onze verhuuractiviteiten beschikken we nu ook over steunlocaties voor onze lease- en shortleaseactiviteiten. Voorlopig blijft Nedcars onder haar eigen naam opereren evenals Sloothaak in de regio Haarlem. Voor de particuliere klanten blijven de gezichten en de service gelijk maar voor de zakelijk markt leveren we nu een krachtiger partnership.”

Huurmij is onderdeel van Rebel Mobility Services. Nedcars en Sloothaak zijn net als Huurmij lid van Inqar.

Auto Haarhuis kocht eerder dit jaar Inqar Deventer.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.