Nieuw hoofdstuk in faillissementenreeks Car Driver Deals

Car Driver Deals • Moederbedrijf Atvangarde ging al eerder failliet.
Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Er zijn wederom bedrijven failliet gegaan die verbonden zijn aan de eigenaren van Car Driver Deals. (Foto: Car Driver Deals)

Er zijn opnieuw twee bedrijven failliet verklaard die verbonden zijn aan de eigenaren van Car Driver Deals. Dat blijkt uit het faillissementsregister. Het gaat om retailtak Vindiq en host voor communicatieplatforms Thinqid. Thinqid werd opgericht in 2010 en handelde onder de namen Thinqid en Create Forward. Vindiq startte in 2019 en handelde in diverse producten.

Car Driver Deals werd in juli failliet verklaard. Daarop volgde het persoonlijke faillissement van eigenaren Jan en Geert Golsteijn en GnP Maasdal Concept. Medio augustus ging de financiële dienstverlener Aikon failliet.

Lees meer over Car Driver Deals in het complete dossier van Automotive.

Curator Peter Broekmans van Scheers Advocaten meldde eerder in het eerste faillissementsverslag dat hij veel onregelmatigheden heeft geconstateerd binnen de bedrijfsvoering van de eigenaren van Car Driver Deals. Hij denkt 12 tot 24 maanden nodig te hebben om het faillissement af te wikkelen. In totaal zou de schuld volgens de curator kunnen oplopen tot tussen de 20 en 30 miljoen euro.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Nieuw hoofdstuk in faillissementenreeks Car Driver Deals | Automotive Online

Nieuw hoofdstuk in faillissementenreeks Car Driver Deals

Car Driver Deals • Moederbedrijf Atvangarde ging al eerder failliet.
Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Er zijn wederom bedrijven failliet gegaan die verbonden zijn aan de eigenaren van Car Driver Deals. (Foto: Car Driver Deals)

Er zijn opnieuw twee bedrijven failliet verklaard die verbonden zijn aan de eigenaren van Car Driver Deals. Dat blijkt uit het faillissementsregister. Het gaat om retailtak Vindiq en host voor communicatieplatforms Thinqid. Thinqid werd opgericht in 2010 en handelde onder de namen Thinqid en Create Forward. Vindiq startte in 2019 en handelde in diverse producten.

Car Driver Deals werd in juli failliet verklaard. Daarop volgde het persoonlijke faillissement van eigenaren Jan en Geert Golsteijn en GnP Maasdal Concept. Medio augustus ging de financiële dienstverlener Aikon failliet.

Lees meer over Car Driver Deals in het complete dossier van Automotive.

Curator Peter Broekmans van Scheers Advocaten meldde eerder in het eerste faillissementsverslag dat hij veel onregelmatigheden heeft geconstateerd binnen de bedrijfsvoering van de eigenaren van Car Driver Deals. Hij denkt 12 tot 24 maanden nodig te hebben om het faillissement af te wikkelen. In totaal zou de schuld volgens de curator kunnen oplopen tot tussen de 20 en 30 miljoen euro.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.