Oudshoorn stapt uit Moobility

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Marc Oudshoorn gaat iets anders doen.

Marc Oudshoorn, mede-oprichter van leasemakelaar Moobility, is afgetreden als bestuurder van het bedrijf. Hij heeft zijn aandelen verkocht aan compagnon Richard Blaauw. Dat bevestigt Oudshoorn aan Automotive. Moobility werd vorig jaar opgericht. “Ik heb met veel plezier samen met Richard de zaak opgezet. We hebben een vliegende start gemaakt en het bedrijf loopt goed. Maar nu de start-up-fase voorbij is, blijkt dat het dagelijkse werk me te weinig voldoening geeft. Ik ben meer een bouwer.”Lees hier het artikel: Leasemakelaars rukken op.

Oudshoorn zegt “op een goede manier” afscheid te nemen. “De overdracht van aandelen is plezierig verlopen. Er staat ook een solide bedrijf waarop Richard verder kan bouwen.” Wat hij nu zelf gaat doen, weet hij nog niet. “Ik ga op zoek naar een nieuw zakelijk avontuur. Ik heb me daar in de afgelopen periode nog niet mee bezig gehouden, ik wilde eerst de aandelenoverdracht op een goede manier afhandelen.”

Richard Blaauw geeft geen aanvullend commentaar.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.