Bal draagt directiefunctie ALD Benelux over aan Horsten

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Horsten volgt Bal op als directeur ALD Benelux. (Foto: ALD)

Miel Horsten is vanaf 1 januari 2019 de regionaal directeur voor de Benelux regio bij leasemaatschappij ALD. Deze nieuwe rol combineert hij met zijn functie als algemeen directeur ALD Automotive België. Horsten vervangt daarmee Carel Bal (64) die na 17 jaar dienstverband heeft besloten om de operationele leiding intern over te dragen. Dat maakt de leasemaatschappij vanavond bekend.

Bal blijft wel actief als consultant voor de ALD Groep en hij blijft bestuurslid van het leasebedrijf in Nederland. Horsten werkt al sinds 1999 bij ALD Automotive. Eerder dit jaar droeg Carel Bal zijn rol als algemeen directeur ALD Automotive Nederland al over aan Jeroen Kruisweg.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Bal draagt directiefunctie ALD Benelux over aan Horsten | Automotive Online

Bal draagt directiefunctie ALD Benelux over aan Horsten

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Horsten volgt Bal op als directeur ALD Benelux. (Foto: ALD)

Miel Horsten is vanaf 1 januari 2019 de regionaal directeur voor de Benelux regio bij leasemaatschappij ALD. Deze nieuwe rol combineert hij met zijn functie als algemeen directeur ALD Automotive België. Horsten vervangt daarmee Carel Bal (64) die na 17 jaar dienstverband heeft besloten om de operationele leiding intern over te dragen. Dat maakt de leasemaatschappij vanavond bekend.

Bal blijft wel actief als consultant voor de ALD Groep en hij blijft bestuurslid van het leasebedrijf in Nederland. Horsten werkt al sinds 1999 bij ALD Automotive. Eerder dit jaar droeg Carel Bal zijn rol als algemeen directeur ALD Automotive Nederland al over aan Jeroen Kruisweg.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.