Automotive lanceert Nationaal Automotive Congres

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tijdens dit evenement, ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van vakblad Automotive, blikken we met nationale en internationale topsprekers vooruit op de belangrijkste ontwikkelingen in de autobranche en analyseren we de uitdagingen die de komende jaren op ons afkomen. Daarnaast is het Nationaal Automotive Congres de ideale gelegenheid voor brancheprofessionals om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Topsprekers
Er is inmiddels al een groot aantal topsprekers vastgelegd, waaronder Henk van der Kwast (ceo Stern), Paul Zekhuis (ceo Autobinck Group) Johan Willems (raad van bestuur Opel Group), Andy Whitehair (director motors Ebay) en Vahid Daemi (ceo Leaseplan Corporation). De dag staat onder leiding van Roelof Hemmen (anchorman RTL Nieuws en interviewer bij BNR Nieuwsradio). Hij interviewt onder andere Marco van Basten (assistent bondscoach van het Nederlands Elftal) over zijn ervaringen als topspeler en als coach. Daarnaast zijn er diverse parallelsessies en een netwerklunch en -borrel.

Marktplaats Zakelijk/Nieuweautokopen.nl is hoofdsponsor van Het Nationaal Automotive Congres 2020. Daarnaast wordt het evenement mogelijk gemaakt door diverse toonaangevende partners.

Hier vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven.