VZR: ALD leasemaatschappij van het jaar

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Lonneke van der Horst (marketing en strategy director ALD Automotive) (Foto: VZR)

Vereniging Zakelijk Rijders (VZR) heeft ALD verkozen tot leasemaatschappij van het jaar 2023. De leasegigant scoorde een 8,6 gemiddeld, waarbij met name de organisatie hoog gewaardeerd werd. De leasemaatschappij mocht ook de prijs ophalen voor de categorie private lease.

Alphabet Nederland – dat vorig jaar eerste werd – werd tweede en Athlon derde. In de categorie middelgroot en kleine leasemaatschappijen was de top drie Friesland Lease, ikrij.nl en MHC Mobility. Athlon werd eerste in de categorie grote wagenparkbeheerders.Alles over de grootste leasemaatschappijen vind je in de Leasemaatschappij Top 60. Bestel hem hier!

Opvallend was de verkiezing van Promobility tot middelgroot/kleine leasemaatschappij van het jaar in de categorie berijders. Daarmee prolongeert de leasemaatschappij de titel. Berijders waardeerden de Zaanse onderneming gemiddeld met een 8,6.

Het bedrijf scoorde vooral hoog op communicatie en contracten. Directeur Dick Dekker zegt tegen AM: “We merken dat we in de regio echt worden gewaardeerd om onze toegankelijkheid en betrokkenheid. Dat is ook waar we voor staan. Onze slogan is ‘goed voor elkaar’ en dat willen we ook echt zijn.” Een jaar eerder won Promobility dezelfde prijs met dezelfde score.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

VZR: ALD leasemaatschappij van het jaar | Automotive Online

VZR: ALD leasemaatschappij van het jaar

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Lonneke van der Horst (marketing en strategy director ALD Automotive) (Foto: VZR)

Vereniging Zakelijk Rijders (VZR) heeft ALD verkozen tot leasemaatschappij van het jaar 2023. De leasegigant scoorde een 8,6 gemiddeld, waarbij met name de organisatie hoog gewaardeerd werd. De leasemaatschappij mocht ook de prijs ophalen voor de categorie private lease.

Alphabet Nederland – dat vorig jaar eerste werd – werd tweede en Athlon derde. In de categorie middelgroot en kleine leasemaatschappijen was de top drie Friesland Lease, ikrij.nl en MHC Mobility. Athlon werd eerste in de categorie grote wagenparkbeheerders.Alles over de grootste leasemaatschappijen vind je in de Leasemaatschappij Top 60. Bestel hem hier!

Opvallend was de verkiezing van Promobility tot middelgroot/kleine leasemaatschappij van het jaar in de categorie berijders. Daarmee prolongeert de leasemaatschappij de titel. Berijders waardeerden de Zaanse onderneming gemiddeld met een 8,6.

Het bedrijf scoorde vooral hoog op communicatie en contracten. Directeur Dick Dekker zegt tegen AM: “We merken dat we in de regio echt worden gewaardeerd om onze toegankelijkheid en betrokkenheid. Dat is ook waar we voor staan. Onze slogan is ‘goed voor elkaar’ en dat willen we ook echt zijn.” Een jaar eerder won Promobility dezelfde prijs met dezelfde score.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.