Toplease.nl gaat op in Alphabet Private Lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

De vloot van Alphabet bestaat uit 80 duizend voertuigen, waarvan Toplease 3 procent innam. “De vloot moet komend jaar gaan groeien naar minimaal vierduizend privéleaseauto’s, vijf procent van onze vloot”, vertelt Anne Brons, directeur marketing en business development van Alphabet (foto), aan Fleet&Mobility. 

“We willen een goed aanbod samenstellen uit het a-, b-, c- als d-segment.” Daarvoor onderhandelt de leasemaatschappij met alle importeurs. Op dit moment worden er twaalf modellen aangeboden. Aflevering en onderhoud van de auto’s gebeurt via een nog op te zetten dealernetwerk. “Dat netwerk wordt nu ingericht, dus daar kan ik verder nog niets over kwijt”, aldus Brons.

Lees meer op Fleet&Mobility.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Toplease.nl gaat op in Alphabet Private Lease | Automotive Online

Toplease.nl gaat op in Alphabet Private Lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

De vloot van Alphabet bestaat uit 80 duizend voertuigen, waarvan Toplease 3 procent innam. “De vloot moet komend jaar gaan groeien naar minimaal vierduizend privéleaseauto’s, vijf procent van onze vloot”, vertelt Anne Brons, directeur marketing en business development van Alphabet (foto), aan Fleet&Mobility. 

“We willen een goed aanbod samenstellen uit het a-, b-, c- als d-segment.” Daarvoor onderhandelt de leasemaatschappij met alle importeurs. Op dit moment worden er twaalf modellen aangeboden. Aflevering en onderhoud van de auto’s gebeurt via een nog op te zetten dealernetwerk. “Dat netwerk wordt nu ingericht, dus daar kan ik verder nog niets over kwijt”, aldus Brons.

Lees meer op Fleet&Mobility.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.