Meijer van Multilease naar Xximo

Redactie Redactie
• Laatste update:

Een flinke verandering voor Multilease, dat op 1 januari ook een nieuwe algemeen directeur krijgt. Dan neemt Michèl Dashorst het stokje over van de huidige algemeen directeur Ed Vriesema, die met pensioen gaat. “Het was mijn taak om de functie van commercieel directeur samen te voegen met die van algemeen directeur”, zegt Marcel Meijer. “Dashorst wordt dus verantwoordelijk voor beide terreinen. Waarmee mijn taak bij MultiLease is afgerond.”

Bruggen
Meijer voerde de afgelopen jaren verschillende interim-opdrachten uit, onder meer bij het Gemeente Vervoerbedrijf Amsterdam, inkoopcollectief Leasecollect en De Martin Schilder Groep. “De ervaring en expertise van Marcel Meijer zijn een belangrijke versterking van Xximo. Marcel kent alle facetten van de mobiliteitsmarkt van binnenuit. Hij is daardoor in staat om klanten optimaal advies te bieden op het gebied van multimobiliteit”, zegt Patrick Bunnik, ceo van Xximo. “Wij zijn dan ook zeer enthousiast over zijn komst.”
Meijer zegt altijd al een brede interesse te hebben gehad in leasing: “Met mijn ervaring kan ik bruggen slaan tussen Xximo en de leasemaatschappijen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.