Van Selst volgt De Wit op als directeur Alcredis

Redactie Redactie
• Laatste update:

Faillissementsfraude
Louwman zal niet voor niks voor Van Selst gekozen hebben; na de turbulente tijden bij de genationaliseerde bank kan hij zijn borst nat maken voor opnieuw een stormachtige periode: veel door Alcredis gefinancierde dealerbedrijven staan er financieel niet bepaald rooskleurig voor.

De financieringsmaatschappij was in het recente verleden zelf betrokken bij een aantal spraakmakende faillissementen, zoals dat van Hessing langs de A2 bij Utrecht en Valkema in Heerenveen.

In beide gevallen is de rol van Alcredis in het faillissement onderwerp van onderzoek door de curator. Bij Valkema is er volgens de juristen sprake van Paulianieus handelen. Volgens een woordvoerder van de Louwman Groep heeft het vervroegde vertrek van De Wit niets te maken met de lopende juridische onderzoeken.

Van Selst volgt De Wit op als directeur Alcredis | Automotive Online

Van Selst volgt De Wit op als directeur Alcredis

Redactie Redactie
• Laatste update:

Faillissementsfraude
Louwman zal niet voor niks voor Van Selst gekozen hebben; na de turbulente tijden bij de genationaliseerde bank kan hij zijn borst nat maken voor opnieuw een stormachtige periode: veel door Alcredis gefinancierde dealerbedrijven staan er financieel niet bepaald rooskleurig voor.

De financieringsmaatschappij was in het recente verleden zelf betrokken bij een aantal spraakmakende faillissementen, zoals dat van Hessing langs de A2 bij Utrecht en Valkema in Heerenveen.

In beide gevallen is de rol van Alcredis in het faillissement onderwerp van onderzoek door de curator. Bij Valkema is er volgens de juristen sprake van Paulianieus handelen. Volgens een woordvoerder van de Louwman Groep heeft het vervroegde vertrek van De Wit niets te maken met de lopende juridische onderzoeken.