Bal wordt directeur Benelux bij ALD

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bal vervangt Bruno Arnould bij ALD Automotive België. Arnould verlaat volgende maand het bedrijf voor Trifinance België.

René de Jong (38) wordt aangesteld als deputy general manager Nederland. Hij vervult deze functie naast zijn huidige taak als commercieel directeur. In zijn nieuwe functie ondersteunt hij Bal in zijn werkzaamheden in Nederland.

Bal wordt directeur Benelux bij ALD | Automotive Online

Bal wordt directeur Benelux bij ALD

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bal vervangt Bruno Arnould bij ALD Automotive België. Arnould verlaat volgende maand het bedrijf voor Trifinance België.

René de Jong (38) wordt aangesteld als deputy general manager Nederland. Hij vervult deze functie naast zijn huidige taak als commercieel directeur. In zijn nieuwe functie ondersteunt hij Bal in zijn werkzaamheden in Nederland.