Autosalon in Brussel geannuleerd; eerstvolgende editie in 2022

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
De Brusselse Autosalon wordt doorgeschoven naar 2022. (Foto: Autosalon Brussel)

De Brusselse Autosalon die stond gepland voor 15 tot en met 21 januari 2021, wordt een jaar doorgeschoven. Febiac, de organisator van de beurs, heeft vandaag besloten de beurs te annuleren en te verplaatsen naar 2022 vanwege de aanhoudende coronacrisis. De meeste vakbeurzen zijn dit jaar geannuleerd; zo maakte gisteren ook de bandenbeurs The Tire Cologne bekend de beurs door te schuiven naar 2022.

De Autosalon van Brussel wordt altijd gehouden in de Heizelpaleizen. Op de internationale show zijn diverse autofabrikanten present waar zo’n half miljoen bezoekers op af komen, zowel vanuit het vak als particuliere belangstellenden. Waar andere beurzen moeizaam overeind blijven, deed de Autosalon in Brussel het nog goed.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Autosalon in Brussel geannuleerd; eerstvolgende editie in 2022 | Automotive Online

Autosalon in Brussel geannuleerd; eerstvolgende editie in 2022

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
De Brusselse Autosalon wordt doorgeschoven naar 2022. (Foto: Autosalon Brussel)

De Brusselse Autosalon die stond gepland voor 15 tot en met 21 januari 2021, wordt een jaar doorgeschoven. Febiac, de organisator van de beurs, heeft vandaag besloten de beurs te annuleren en te verplaatsen naar 2022 vanwege de aanhoudende coronacrisis. De meeste vakbeurzen zijn dit jaar geannuleerd; zo maakte gisteren ook de bandenbeurs The Tire Cologne bekend de beurs door te schuiven naar 2022.

De Autosalon van Brussel wordt altijd gehouden in de Heizelpaleizen. Op de internationale show zijn diverse autofabrikanten present waar zo’n half miljoen bezoekers op af komen, zowel vanuit het vak als particuliere belangstellenden. Waar andere beurzen moeizaam overeind blijven, deed de Autosalon in Brussel het nog goed.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.