Volkswagen Groep investeert 60 miljard in vijf jaar

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Volkswagen Groep investeert 60 miljard in vijf jaar
From left: Dr. Herbert Diess, Chairman of the Board of Management of Volkswagen AG; Hans Dieter Pötsch, Chairman of the Supervisory Board of Volkswagen AG; Stephan Weil, Minister President of the State of Lower Saxony and Member of the Supervisory Board of Volkswagen AG; Bernd Osterloh, Chairman of the General and Group Works Council and Member of the Supervisory Board of Volkswagen AG.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.