Lancia vijftig jaar onderdeel van Fiat

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Lancia vijftig jaar onderdeel van Fiat
Foto LaPresse/Nicolò Campo 6/06/2018 Torino (Italia) Cronaca Salone dell'Auto - Parco Valentino Nella foto: veduta generale Photo LaPresse/Nicolò Campo June 6, 2018 Turin (Italy) News Car show - Parco Valentino In the picture: general view

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Fiat stapt uit A-segment

    […] Lees ook: Lancia vijftig jaar onderdeel van Fiat […]

Lancia vijftig jaar onderdeel van Fiat | Automotive Online

Lancia vijftig jaar onderdeel van Fiat

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Lancia vijftig jaar onderdeel van Fiat
Foto LaPresse/Nicolò Campo 6/06/2018 Torino (Italia) Cronaca Salone dell'Auto - Parco Valentino Nella foto: veduta generale Photo LaPresse/Nicolò Campo June 6, 2018 Turin (Italy) News Car show - Parco Valentino In the picture: general view

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Fiat stapt uit A-segment

    […] Lees ook: Lancia vijftig jaar onderdeel van Fiat […]