FC Volendam-directeur Jan-Bas Veltman terug in autobranche

Bedrijfsoprichting • Voor Veltman is de vestiging van zijn nieuwe autobedrijf in Huizen ‘een vertrouwde locatie’. Hij heeft er jaren geleden gewerkt.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Veltman Automotive)

De huidige commercieel directeur van FC Volendam, Jan-Bas Veltman, begint in juni met zijn zoon Bas Veltman een autobedrijf. Dat meldt Veltman op Linkedin. Vader en zoon beginnen hun bedrijf in het oude pand van een Ford-dealer in Huizen.

Dat pand is een vertrouwde locatie voor Veltman, hij werkte van 1993 tot 2004 op de vestiging.

Veltman kijkt ernaar uit om zijn zoon Bas te adviseren bij de start van het nieuwe bedrijf. “Bas heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan bij Van Mossel Mercedes-Benz”, schrijft Veltman. “De komende periode gaan wij ons pand verbouwen en upgraden, waarna wij op 1 juni officieel open gaan.”

Gebruikt en nieuw

Verder meldt Veltman dat het bedrijf zowel nieuwe als gebruikte personenwagens gaat verhandelen. Ook zal Veltman Automotive partner zijn van James autoservice.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Meer lezen over Veltman Automotive

FC Volendam-directeur Jan-Bas Veltman terug in autobranche | Automotive Online

FC Volendam-directeur Jan-Bas Veltman terug in autobranche

Bedrijfsoprichting • Voor Veltman is de vestiging van zijn nieuwe autobedrijf in Huizen ‘een vertrouwde locatie’. Hij heeft er jaren geleden gewerkt.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Veltman Automotive)

De huidige commercieel directeur van FC Volendam, Jan-Bas Veltman, begint in juni met zijn zoon Bas Veltman een autobedrijf. Dat meldt Veltman op Linkedin. Vader en zoon beginnen hun bedrijf in het oude pand van een Ford-dealer in Huizen.

Dat pand is een vertrouwde locatie voor Veltman, hij werkte van 1993 tot 2004 op de vestiging.

Veltman kijkt ernaar uit om zijn zoon Bas te adviseren bij de start van het nieuwe bedrijf. “Bas heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan bij Van Mossel Mercedes-Benz”, schrijft Veltman. “De komende periode gaan wij ons pand verbouwen en upgraden, waarna wij op 1 juni officieel open gaan.”

Gebruikt en nieuw

Verder meldt Veltman dat het bedrijf zowel nieuwe als gebruikte personenwagens gaat verhandelen. Ook zal Veltman Automotive partner zijn van James autoservice.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Meer lezen over Veltman Automotive