NADA: inspiratie voor de toekomst

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
De Nederlandse autobranche gaat op bezoek in Las Vegas. (Foto: NADA)

Eens per jaar verzamelt de gehele Amerikaanse dealerbranche zich voor NADA: een congres- en beursprogramma waar innovatie, inspiratie, best practices en netwerken samenkomen. Komend jaar vindt het reizende NADA-circus plaats in Las Vegas. Inmiddels mag het congres zich ook verheugen in een vaste schare bezoekers uit Nederland. Daarom organiseert Automotive speciaal voor Nederlandse dealers, onafhankelijke auto-ondernemers, toeleveranciers en vertegenwoordigers van brancheverenigingen samen met Lammers Support Group een inspiratie- en netwerkreis naar NADA. In voorgaande jaren was deze reis een groot succes.

Kennis en inspiratie

Het evenement vindt plaats van 13 tot en met 18 februari 2020. De reis is primair bedoeld om kennis en inspiratie op te doen; deelnemers kunnen kiezen uit talrijke workshops en presentaties van interessante sprekers en een bezoek brengen aan de Expo. Voor meer informatie, het programma en om u in te schrijven, klik hier.

Uiteraard is er ook tijd om de omgeving te verkennen. Zo bezoeken we een Amerikaans autoveilinghuis, maken we een helikoptervlucht boven de Grand Canyon en leren deelnemers schieten op een schietbaan. Johan Lammers is de gastheer gedurende de trip. Hij verzorgde al zes keer eerder met succes een reis naar de NADA voor een gezelschap van Nederlandse automotive managers en ondernemers.

Wat vonden eerdere deelnemers? 

‘Ik heb genoten van de trip en het gastheerschap. Very well done!’ – Wilbert Philippo, directeur Infotrade
‘Geweldige trip, echt genoten.’ – Maarten Bos, Co-founder In Serious Business.
‘Geweldige trip waarin veel kennis wordt gedeeld’ – Arie van Vliet, Verkoopadviseur Autobedrijf de Kruijf
‘Mooie trip. Ik houd me aanbevolen voor volgend jaar’ – Bastiaan Egberink, eigenaar Handelscentrum Egberink 
‘Toporganisatie én gezelligheid’ – Wouter Koenderink, Eigenaar Autosoft
‘Leerzame en inspirerende dagen.’ – Rob Kuipers, Sales Manager Derks bedrijfswagens

Automotive maakte meerdere vlogs over het evenement, bekijk ze hier. 

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

NADA: inspiratie voor de toekomst | Automotive Online

NADA: inspiratie voor de toekomst

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
De Nederlandse autobranche gaat op bezoek in Las Vegas. (Foto: NADA)

Eens per jaar verzamelt de gehele Amerikaanse dealerbranche zich voor NADA: een congres- en beursprogramma waar innovatie, inspiratie, best practices en netwerken samenkomen. Komend jaar vindt het reizende NADA-circus plaats in Las Vegas. Inmiddels mag het congres zich ook verheugen in een vaste schare bezoekers uit Nederland. Daarom organiseert Automotive speciaal voor Nederlandse dealers, onafhankelijke auto-ondernemers, toeleveranciers en vertegenwoordigers van brancheverenigingen samen met Lammers Support Group een inspiratie- en netwerkreis naar NADA. In voorgaande jaren was deze reis een groot succes.

Kennis en inspiratie

Het evenement vindt plaats van 13 tot en met 18 februari 2020. De reis is primair bedoeld om kennis en inspiratie op te doen; deelnemers kunnen kiezen uit talrijke workshops en presentaties van interessante sprekers en een bezoek brengen aan de Expo. Voor meer informatie, het programma en om u in te schrijven, klik hier.

Uiteraard is er ook tijd om de omgeving te verkennen. Zo bezoeken we een Amerikaans autoveilinghuis, maken we een helikoptervlucht boven de Grand Canyon en leren deelnemers schieten op een schietbaan. Johan Lammers is de gastheer gedurende de trip. Hij verzorgde al zes keer eerder met succes een reis naar de NADA voor een gezelschap van Nederlandse automotive managers en ondernemers.

Wat vonden eerdere deelnemers? 

‘Ik heb genoten van de trip en het gastheerschap. Very well done!’ – Wilbert Philippo, directeur Infotrade
‘Geweldige trip, echt genoten.’ – Maarten Bos, Co-founder In Serious Business.
‘Geweldige trip waarin veel kennis wordt gedeeld’ – Arie van Vliet, Verkoopadviseur Autobedrijf de Kruijf
‘Mooie trip. Ik houd me aanbevolen voor volgend jaar’ – Bastiaan Egberink, eigenaar Handelscentrum Egberink 
‘Toporganisatie én gezelligheid’ – Wouter Koenderink, Eigenaar Autosoft
‘Leerzame en inspirerende dagen.’ – Rob Kuipers, Sales Manager Derks bedrijfswagens

Automotive maakte meerdere vlogs over het evenement, bekijk ze hier. 

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.