Auto levert Belgische schatkist ruim 20 miljard op

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Auto levert Belgische schatkist ruim 20 miljard op

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Spierings A. sr.

    Te gek voor woorden en het MERENDEEL steken ze nog in hun EIGEN zakken ook. I.p.v. wat aan de ERBARMELIJKE staat van het wegennet te doen en als ze al eens wat doen is het kwalitatief KLOTEWERK het jaar erop weer naar de knoppen. Onbegrijpelijk dat het zover heeft kunnen komen en nog verbazingwekkender dat de bevolking dat allemaal pikt van zo’n dievenbende. Spierings A. sr.

Auto levert Belgische schatkist ruim 20 miljard op | Automotive Online

Auto levert Belgische schatkist ruim 20 miljard op

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Auto levert Belgische schatkist ruim 20 miljard op

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Spierings A. sr.

    Te gek voor woorden en het MERENDEEL steken ze nog in hun EIGEN zakken ook. I.p.v. wat aan de ERBARMELIJKE staat van het wegennet te doen en als ze al eens wat doen is het kwalitatief KLOTEWERK het jaar erop weer naar de knoppen. Onbegrijpelijk dat het zover heeft kunnen komen en nog verbazingwekkender dat de bevolking dat allemaal pikt van zo’n dievenbende. Spierings A. sr.