Pon breidt imperium uit met e-bikebouwer Faraday Bicycles

Redactie Redactie

Het Nederlandse Pon vertegenwoordigt in de VS onder andere Gazelle, Santa Cruz en nu dus ook Faraday Bicycles. Jaarlijks bouwt het bedrijf ruim 800 duizend fietsen, die over de hele wereld worden verkocht. Op lange termijn zal Faraday ook buiten de VS te koop worden aangeboden.

Lees het volledige artikel op Fleet&Mobility

Pon breidt imperium uit met e-bikebouwer Faraday Bicycles | Automotive Online

Pon breidt imperium uit met e-bikebouwer Faraday Bicycles

Redactie Redactie

Het Nederlandse Pon vertegenwoordigt in de VS onder andere Gazelle, Santa Cruz en nu dus ook Faraday Bicycles. Jaarlijks bouwt het bedrijf ruim 800 duizend fietsen, die over de hele wereld worden verkocht. Op lange termijn zal Faraday ook buiten de VS te koop worden aangeboden.

Lees het volledige artikel op Fleet&Mobility