Louwman investeert in Europese motorimporteur MotoMondo

Louwman • Het bedrijf vergroot zijn mobiliteitsmogelijkheden.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
Een van de merken die MotoMondo aanbiedt, Royal Enfield (Foto: Shutterstock)

Louwman Group en motorimporteur MotoMondo kondigen een strategisch partnerschap aan. Dit doet Louwman na het verwerven van een minderheidsbelang. Dit laat het bedrijf weten in een persbericht.

Volgens eigenaar Eric Louwman, sluit ‘het partnerschap aan bij de wens te groeien in multi-mobiliteit’. “De mobiliteitsbranche is volop in beweging. Zo ook de gemotoriseerde tweewielerbranche. Wij geloven dat gemotoriseerde tweewielers een belangrijk onderdeel blijven uitmaken van de mobiliteitsoplossingen in de toekomst. We vinden het daarom belangrijk om onze positie in dit segment verder te versterken.”

Verder groeien in Europa

Jan Ykema, Directeur MotoMondor, is ‘verheugd met de overeenkomst’. “Het biedt ons de mogelijkheid om verder te groeien met onze merken, niet alleen in Nederland maar ook in andere Europese landen waar wij nu al gevestigd zijn. Wij kunnen profiteren van de kennis en expertise van Louwman.”

Motomondo verkoopt tweewielers in verschillende landen, waaronder België, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Ierland en Oostenrijk. Ze verkopen de merken Royal Enfield, Moto Morini, Hyosung, Rieju en Mash.

Eerder investeerde Louwman in fietsvoordeelshop.nl en nam het CycloVriend over. Het bedrijf investeert volop in een mobiliteit.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Louwman investeert in Europese motorimporteur MotoMondo | Automotive Online

Louwman investeert in Europese motorimporteur MotoMondo

Louwman • Het bedrijf vergroot zijn mobiliteitsmogelijkheden.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
Een van de merken die MotoMondo aanbiedt, Royal Enfield (Foto: Shutterstock)

Louwman Group en motorimporteur MotoMondo kondigen een strategisch partnerschap aan. Dit doet Louwman na het verwerven van een minderheidsbelang. Dit laat het bedrijf weten in een persbericht.

Volgens eigenaar Eric Louwman, sluit ‘het partnerschap aan bij de wens te groeien in multi-mobiliteit’. “De mobiliteitsbranche is volop in beweging. Zo ook de gemotoriseerde tweewielerbranche. Wij geloven dat gemotoriseerde tweewielers een belangrijk onderdeel blijven uitmaken van de mobiliteitsoplossingen in de toekomst. We vinden het daarom belangrijk om onze positie in dit segment verder te versterken.”

Verder groeien in Europa

Jan Ykema, Directeur MotoMondor, is ‘verheugd met de overeenkomst’. “Het biedt ons de mogelijkheid om verder te groeien met onze merken, niet alleen in Nederland maar ook in andere Europese landen waar wij nu al gevestigd zijn. Wij kunnen profiteren van de kennis en expertise van Louwman.”

Motomondo verkoopt tweewielers in verschillende landen, waaronder België, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Ierland en Oostenrijk. Ze verkopen de merken Royal Enfield, Moto Morini, Hyosung, Rieju en Mash.

Eerder investeerde Louwman in fietsvoordeelshop.nl en nam het CycloVriend over. Het bedrijf investeert volop in een mobiliteit.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.