‘Terrorismedreiging remt zakelijk luchtreiziger’

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:

Chemieconcern DSM heeft na de aanslagen in april en mei in Brussel de luchthaven Zaventem twee weken lang gemeden. Global mobility manager Daan Bieleveld vertelt: “We hebben redelijk wat vluchten geannuleerd. Hoewel de boycot is opgeheven, wijken we nog steeds veel uit naar Amsterdam en Dusseldorf. Brussel wordt nog steeds gemonitord door een crisis managementteam. Er mag nu wel via Brussel gevlogen worden, maar alleen als het business essential is, zoals wij dat noemen.” Pas nadat de acute dreiging weg is, wordt een luchthaven-boycot opgeheven. “Het is dan aan een medewerker zelf om de luchthavenlocatie te kiezen.”

Lees meer op Fleet&Mobility.

‘Terrorismedreiging remt zakelijk luchtreiziger’ | Automotive Online

‘Terrorismedreiging remt zakelijk luchtreiziger’

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:

Chemieconcern DSM heeft na de aanslagen in april en mei in Brussel de luchthaven Zaventem twee weken lang gemeden. Global mobility manager Daan Bieleveld vertelt: “We hebben redelijk wat vluchten geannuleerd. Hoewel de boycot is opgeheven, wijken we nog steeds veel uit naar Amsterdam en Dusseldorf. Brussel wordt nog steeds gemonitord door een crisis managementteam. Er mag nu wel via Brussel gevlogen worden, maar alleen als het business essential is, zoals wij dat noemen.” Pas nadat de acute dreiging weg is, wordt een luchthaven-boycot opgeheven. “Het is dan aan een medewerker zelf om de luchthavenlocatie te kiezen.”

Lees meer op Fleet&Mobility.