Schadevergoeding in Europa zou VW ‘nekken’

Steven Don Steven Don
Schadevergoeding in Europa zou VW ‘nekken’

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Jerry

  Gelukkig voor VW heeft Duitsland het in Europa voor het zeggen. VW en Duitsland hebben de afgelopen jaren de andere Europese autofabrikanten aangevallen en dat heeft de kop gekost van PSA en bijna fiat en nu zal politiek Duitsland VW helpen door de andere landen weer onder druk te zetten. Wat een grap

 • Robin

  Hallo Jerry, ieder land zal zijn eigen merken een hand boven zijn hoofd houden. Frankrijk wil graag electrische auto`s in de markt zetten om de kerncentrales `on speed` te houden. De regering van Italie heeft dit voorjaar FIAT gered voor een aanklacht tegen gesjoemel van de duitse minister Dobrindt vanwege gesjoemel…

Schadevergoeding in Europa zou VW ‘nekken’ | Automotive Online

Schadevergoeding in Europa zou VW ‘nekken’

Martijn Roede Martijn Roede
Schadevergoeding in Europa zou VW ‘nekken’

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Jerry

  Gelukkig voor VW heeft Duitsland het in Europa voor het zeggen. VW en Duitsland hebben de afgelopen jaren de andere Europese autofabrikanten aangevallen en dat heeft de kop gekost van PSA en bijna fiat en nu zal politiek Duitsland VW helpen door de andere landen weer onder druk te zetten. Wat een grap

 • Robin

  Hallo Jerry, ieder land zal zijn eigen merken een hand boven zijn hoofd houden. Frankrijk wil graag electrische auto`s in de markt zetten om de kerncentrales `on speed` te houden. De regering van Italie heeft dit voorjaar FIAT gered voor een aanklacht tegen gesjoemel van de duitse minister Dobrindt vanwege gesjoemel…