Dealers willen aandeel in Opel

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We verwelkomen het initiatief van de Duitse dealers en zijn voorstander van het plan om Opel deels los te maken van GM Amerika”, aldus Euroda-voorzitter Jaap Timmer. Hij verwacht echter dat het merk niet volledig zelfstandig verder gaat. “We hebben GM nodig onder meer voor productontwikkeling. Volledige onafhankelijkheid zou niet goed zijn voor Opel.”

Dealers willen aandeel in Opel | Automotive Online

Dealers willen aandeel in Opel

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We verwelkomen het initiatief van de Duitse dealers en zijn voorstander van het plan om Opel deels los te maken van GM Amerika”, aldus Euroda-voorzitter Jaap Timmer. Hij verwacht echter dat het merk niet volledig zelfstandig verder gaat. “We hebben GM nodig onder meer voor productontwikkeling. Volledige onafhankelijkheid zou niet goed zijn voor Opel.”