Frankrijk op het matje, EU wil slooppremie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Kroes wijst de Franse minister van industrie op andere steunmaatregelen die wel in lijn zijn met het Europese beleid, zoals investeren in milieutechnologie en slooppremies.

Tegelijk heeft de Tsjechische vice-premier van de EU Alexandr Vondra de Europese Commissie opgeroepen haast te maken met een voorstel voor een EU-brede slooppremie. Nu verschillende landen een eigen sloopregeling aan het opzetten zijn, is Vondra bang dat dit voor verstoring van de markt zal zorgen. Hij wil dat de EC in maart een voorstel presenteert.

Frankrijk op het matje, EU wil slooppremie | Automotive Online

Frankrijk op het matje, EU wil slooppremie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Kroes wijst de Franse minister van industrie op andere steunmaatregelen die wel in lijn zijn met het Europese beleid, zoals investeren in milieutechnologie en slooppremies.

Tegelijk heeft de Tsjechische vice-premier van de EU Alexandr Vondra de Europese Commissie opgeroepen haast te maken met een voorstel voor een EU-brede slooppremie. Nu verschillende landen een eigen sloopregeling aan het opzetten zijn, is Vondra bang dat dit voor verstoring van de markt zal zorgen. Hij wil dat de EC in maart een voorstel presenteert.