R&W Batterijen: Nieuwe website vol productinformatie

Oliebollenspecial • R&W Batterijen levert alle mogelijke startaccu’s. Zowel de traditionele accu’s als AGM als EFB-accu’s voor auto’s met start-stop systemen.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Wilfred Bosman: "TAB levert ook accu’s naar OEM-specificaties”(foto: R&W)

Als leverancier van het Sloveense topmerk TAB Batteries heeft R&W Batterijen een accu voor elke auto in het assortiment; ook naar OEM-specificaties. De website van het bedrijf is vernieuwd en biedt nu een complete webwinkel en heel veel productinformatie.

Wilfred Bosman is verkoopleider bij R&W Batterijen. Hij vertelt vol enthousiasme over de nieuwe ontwikkelingen bij de acculeverancier. Daarbij speelt de website een sleutelrol. “Vorige maand ging onze nieuwe website live met daarop vrijwel het hele productgamma dat we leveren. Daar vind je al onze accu’s voor vrachtwagens, motoren en alle modellen personenauto’s. Ook hebben we vele soorten laders in het assortiment”, licht Bosman toe. Klanten kunnen via de site bestellen, zien meteen de prijs en de voorraad van een artikel.

Slim zoeken

Zoeken kan op voertuig maar ook op specificaties van de accu. “Daarnaast geven we vooral ook heel veel informatie”, vertelt Bosman. “We zijn een familiebedrijf met meer dan 70 medewerkers. Ons bedrijf staat voor service. Die service leveren we aan onze klanten als er ooit eens een probleem is. Maar nu dus ook steeds meer via de website, door zeer uitgebreide productinformatie die we bij alle accu’s geven.” R&W Batterijen levert alle mogelijke startaccu’s. Zowel de traditionele accu’s als AGM als EFB-accu’s voor auto’s met start-stop systemen. “We zijn er trots op dat onze fabrikant TAB ook accu’s levert naar OEM-specificaties, bijvoorbeeld voor Volkswagen en Stellantis”, vertelt Bosman. Aan die accu’s worden door de OEM’s extra eisen gesteld, bijvoorbeeld op het gebied van elektromixing, een roll-over systeem (zodat de accu niet lekt bij ongevallen) of met hogere koudzetstromen. Bosman: “Dat TAB die OEM-accu’s maakt toont wel aan dat ze producten leveren van topniveau, gebouwd naar de vereisten van de modernste standaarden.”

Snelle levering

In de webwinkel vinden autobedrijven snel voor elk automodel de juiste accu. Wie een bestelling plaatst in de webwinkel kan rekenen op 24-uurs levering. Soms zelfs nog dezelfde dag, als het in de omgeving is van een van de drie R&W-verkoopvestigingen in Ede, Dordrecht en Lijnden, vertelt Bosman. “Wel is het zo dat wij elke online bestelling nog even controleren. Als er iets onlogisch of onduidelijk is nemen we meteen even contact op met de klant. We willen meteen de juiste accu leveren. Die persoonlijke touch, die we altijd gehad hebben, blijft gewoon bestaan.” Klanten die dat willen kunnen daarom ook nog steeds probleemloos telefonisch bestellen, of bellen voor advies. “Je ziet dat de kennis over accu’s bij het technisch personeel van onze klanten de laatste jaren wel veel groter is geworden. Maar soms bellen klanten toch even met de vraag: kies ik een wat goedkopere accu of toch liever een AGM? Wij helpen ze graag!”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

R&W Batterijen: Nieuwe website vol productinformatie | Automotive Online

R&W Batterijen: Nieuwe website vol productinformatie

Oliebollenspecial • R&W Batterijen levert alle mogelijke startaccu’s. Zowel de traditionele accu’s als AGM als EFB-accu’s voor auto’s met start-stop systemen.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Wilfred Bosman: "TAB levert ook accu’s naar OEM-specificaties”(foto: R&W)

Als leverancier van het Sloveense topmerk TAB Batteries heeft R&W Batterijen een accu voor elke auto in het assortiment; ook naar OEM-specificaties. De website van het bedrijf is vernieuwd en biedt nu een complete webwinkel en heel veel productinformatie.

Wilfred Bosman is verkoopleider bij R&W Batterijen. Hij vertelt vol enthousiasme over de nieuwe ontwikkelingen bij de acculeverancier. Daarbij speelt de website een sleutelrol. “Vorige maand ging onze nieuwe website live met daarop vrijwel het hele productgamma dat we leveren. Daar vind je al onze accu’s voor vrachtwagens, motoren en alle modellen personenauto’s. Ook hebben we vele soorten laders in het assortiment”, licht Bosman toe. Klanten kunnen via de site bestellen, zien meteen de prijs en de voorraad van een artikel.

Slim zoeken

Zoeken kan op voertuig maar ook op specificaties van de accu. “Daarnaast geven we vooral ook heel veel informatie”, vertelt Bosman. “We zijn een familiebedrijf met meer dan 70 medewerkers. Ons bedrijf staat voor service. Die service leveren we aan onze klanten als er ooit eens een probleem is. Maar nu dus ook steeds meer via de website, door zeer uitgebreide productinformatie die we bij alle accu’s geven.” R&W Batterijen levert alle mogelijke startaccu’s. Zowel de traditionele accu’s als AGM als EFB-accu’s voor auto’s met start-stop systemen. “We zijn er trots op dat onze fabrikant TAB ook accu’s levert naar OEM-specificaties, bijvoorbeeld voor Volkswagen en Stellantis”, vertelt Bosman. Aan die accu’s worden door de OEM’s extra eisen gesteld, bijvoorbeeld op het gebied van elektromixing, een roll-over systeem (zodat de accu niet lekt bij ongevallen) of met hogere koudzetstromen. Bosman: “Dat TAB die OEM-accu’s maakt toont wel aan dat ze producten leveren van topniveau, gebouwd naar de vereisten van de modernste standaarden.”

Snelle levering

In de webwinkel vinden autobedrijven snel voor elk automodel de juiste accu. Wie een bestelling plaatst in de webwinkel kan rekenen op 24-uurs levering. Soms zelfs nog dezelfde dag, als het in de omgeving is van een van de drie R&W-verkoopvestigingen in Ede, Dordrecht en Lijnden, vertelt Bosman. “Wel is het zo dat wij elke online bestelling nog even controleren. Als er iets onlogisch of onduidelijk is nemen we meteen even contact op met de klant. We willen meteen de juiste accu leveren. Die persoonlijke touch, die we altijd gehad hebben, blijft gewoon bestaan.” Klanten die dat willen kunnen daarom ook nog steeds probleemloos telefonisch bestellen, of bellen voor advies. “Je ziet dat de kennis over accu’s bij het technisch personeel van onze klanten de laatste jaren wel veel groter is geworden. Maar soms bellen klanten toch even met de vraag: kies ik een wat goedkopere accu of toch liever een AGM? Wij helpen ze graag!”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.