Zaptec opent Benelux-kantoor in Amsterdam

Redactie Redactie
• Laatste update:
Joris Laponder, Managing Director Benelux Zaptec [Beeld: Zaptec]
Zaptec, de toonaangevende Noorse aanbieder van laadstations, heeft sinds 1 januari van dit jaar een Benelux-kantoor geopend in Amsterdam.

Managing Director Benelux Joris Laponder trad op 1 oktober 2022 in dienst bij Zaptec en begon direct met het opzetten van het Benelux-team. Zijn grote netwerk en 20+ jaar ervaring in energie en elektrisch vervoer, gecombineerd met de knowhow en ervaring van Zaptec’s thuismarkt – Noorwegen is een Europese EV koploper – vormen de basis voor de Benelux strategie.

De Benelux-markt is meer dan klaar voor substantiële groei”, zegt Joris. “De  energietransitie kent een stevige versnelling. Levering en installatie van laadpunten als ook de netwerkcapaciteit in Nederland en België, zijn uitdagingen die gepaard gaan met deze versnelling. Zaptec speelt hier verassend goed op in door snelle levering, installatiegemak en een eenvoudige uitbreiding van laadpunten. Met Zaptec’s geavanceerde technologie wordt het maximale uit het zwaar belaste energienetwerk gehaald.

Zaptec Pro en Zaptec Go

 Zaptec biedt twee future proof kwaliteitsoplossingen; de Zaptec Pro en de Zaptec Go.
De Zaptec Pro is een slim en efficiënt laadpunt voor parkeergarages- en plekken bij wooncoöperaties, VVE’s, bedrijven en nieuwbouw. Als slimste en meest flexibele laadpunt op de markt, biedt Zaptec Pro standaard 4G voor snelle installatie, ISO15118 met oa Plug & Charge en Vehicle2Grid voorbereiding. Onderscheidende technologie voor loadbalancing en opschaling van het aantal gekoppelde laders is een belangrijk voordeel dat de Zaptec Pro biedt, om maximaal de bestaande netwerkcapaciteit te benutten. De Zaptec Go is de kleinste thuislader op de markt, met een prijswinnend design. Gemakkelijk te installeren, met ook 4G verbinding zonder extra kosten en door een open API eenvoudig met andere diensten te verbinden.

Veiligheid boven alles

Zaptec’s producten worden continu getest om te voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. In dit marktsegment is Zaptec de onbetwiste leider op het gebied van veiligheid, dat onderstreept wordt door een TÜV SUD certificering.

Uitmuntende klantenservice

Blijvend investeren in het hoogste serviceniveau voor klanten, is onderdeel van de Zaptec strategie. Voor partners is een uitgebreide support ingericht, vanaf eerste contact tot en met de service bij levering, installatie en technische ondersteuning.

Partners

Momenteel worden de Zaptec Pro en Zaptec Go aangeboden via Eleqtron (eleqtron.nl) in Nederland en Pluginvest (pluginvest.eu), Wattify (wattify.be) en Go Blue (go-blue.be) in België.

Over Zaptec

Zaptec staat voor kwaliteit en veiligheid: de laadoplossingen van de Noorse fabrikant zijn gebaseerd op de nieuwste technologie en bestaan ​​uit hoogwaardige afzonderlijke componenten. Sinds 2012 richt het beursgenoteerde bedrijf zich op innovatie, intuïtieve bediening en baanbrekend, Scandinavisch minimalistisch design, waarvoor Zaptec in 2022 de Red Dot Award ontving. Alle laadoplossingen voor elektrische voertuigen worden ontwikkeld op basis van Noorse en Europese veiligheidsnormen. De laadoplossingen van Zaptec zijn eenvoudig van buiten en slim van binnen.

Voor media                             

Zaptec Benelux
Juriaan Seveke
+31 (0)6 21 69 75 07 
juriaan.seveke@zaptec.com

Extra informatie:

NL: www.zaptec.com/nl
BE: www.zaptec.be

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Zaptec opent Benelux-kantoor in Amsterdam | Automotive Online

Zaptec opent Benelux-kantoor in Amsterdam

Redactie Redactie
• Laatste update:
Joris Laponder, Managing Director Benelux Zaptec [Beeld: Zaptec]
Zaptec, de toonaangevende Noorse aanbieder van laadstations, heeft sinds 1 januari van dit jaar een Benelux-kantoor geopend in Amsterdam.

Managing Director Benelux Joris Laponder trad op 1 oktober 2022 in dienst bij Zaptec en begon direct met het opzetten van het Benelux-team. Zijn grote netwerk en 20+ jaar ervaring in energie en elektrisch vervoer, gecombineerd met de knowhow en ervaring van Zaptec’s thuismarkt – Noorwegen is een Europese EV koploper – vormen de basis voor de Benelux strategie.

De Benelux-markt is meer dan klaar voor substantiële groei”, zegt Joris. “De  energietransitie kent een stevige versnelling. Levering en installatie van laadpunten als ook de netwerkcapaciteit in Nederland en België, zijn uitdagingen die gepaard gaan met deze versnelling. Zaptec speelt hier verassend goed op in door snelle levering, installatiegemak en een eenvoudige uitbreiding van laadpunten. Met Zaptec’s geavanceerde technologie wordt het maximale uit het zwaar belaste energienetwerk gehaald.

Zaptec Pro en Zaptec Go

 Zaptec biedt twee future proof kwaliteitsoplossingen; de Zaptec Pro en de Zaptec Go.
De Zaptec Pro is een slim en efficiënt laadpunt voor parkeergarages- en plekken bij wooncoöperaties, VVE’s, bedrijven en nieuwbouw. Als slimste en meest flexibele laadpunt op de markt, biedt Zaptec Pro standaard 4G voor snelle installatie, ISO15118 met oa Plug & Charge en Vehicle2Grid voorbereiding. Onderscheidende technologie voor loadbalancing en opschaling van het aantal gekoppelde laders is een belangrijk voordeel dat de Zaptec Pro biedt, om maximaal de bestaande netwerkcapaciteit te benutten. De Zaptec Go is de kleinste thuislader op de markt, met een prijswinnend design. Gemakkelijk te installeren, met ook 4G verbinding zonder extra kosten en door een open API eenvoudig met andere diensten te verbinden.

Veiligheid boven alles

Zaptec’s producten worden continu getest om te voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. In dit marktsegment is Zaptec de onbetwiste leider op het gebied van veiligheid, dat onderstreept wordt door een TÜV SUD certificering.

Uitmuntende klantenservice

Blijvend investeren in het hoogste serviceniveau voor klanten, is onderdeel van de Zaptec strategie. Voor partners is een uitgebreide support ingericht, vanaf eerste contact tot en met de service bij levering, installatie en technische ondersteuning.

Partners

Momenteel worden de Zaptec Pro en Zaptec Go aangeboden via Eleqtron (eleqtron.nl) in Nederland en Pluginvest (pluginvest.eu), Wattify (wattify.be) en Go Blue (go-blue.be) in België.

Over Zaptec

Zaptec staat voor kwaliteit en veiligheid: de laadoplossingen van de Noorse fabrikant zijn gebaseerd op de nieuwste technologie en bestaan ​​uit hoogwaardige afzonderlijke componenten. Sinds 2012 richt het beursgenoteerde bedrijf zich op innovatie, intuïtieve bediening en baanbrekend, Scandinavisch minimalistisch design, waarvoor Zaptec in 2022 de Red Dot Award ontving. Alle laadoplossingen voor elektrische voertuigen worden ontwikkeld op basis van Noorse en Europese veiligheidsnormen. De laadoplossingen van Zaptec zijn eenvoudig van buiten en slim van binnen.

Voor media                             

Zaptec Benelux
Juriaan Seveke
+31 (0)6 21 69 75 07 
juriaan.seveke@zaptec.com

Extra informatie:

NL: www.zaptec.com/nl
BE: www.zaptec.be

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.