Gemakkelijk zelf de auto voorzien van een andere kleur? Zo doe je dat!

William Widjaja William Widjaja
• Laatste update:
Fotocredits: by Clarity Coat on Unsplash

Het wrappen van de auto

Je zou ervoor kunnen kiezen om de auto opnieuw te spuiten met CROP autolak, alleen is het opnieuw spuiten van een auto een speciaal vakgebied. Daarom kun je er misschien beter voor kiezen om de auto te wrappen, een groot voordeel hiervan is wanneer het mislukt kan je er zonder schade vanaf komen. Wanneer je een auto opnieuw spuit kun je niet meer terug. Ook het goed kunnen wrappen van een auto kan lastig zijn, alleen is het wel een veel toegankelijke manier van het veranderen van de lak. Aangezien je hiervoor ook niet veel speciaal gereedschap nodig hebt.

Het plastic dippen van de auto

Mocht je toch graag willen oefenen met het spuiten van een auto en dan op een veilige manier? Dan kun je er ook voor kiezen om de auto te plasti dippen, want net als het wrappen van een auto kun je er met plasti dip zonder schade vanaf komen. Daarnaast biedt het plasti dippen van de auto wel de mogelijkheid om het gevoel voor spuiten te leren, alleen brengt het plasti dippen van de auto veel minder voorbereiding met zich mee. Wel heb je hiervoor een paar spullen nodig zoals een compressor en een spuitpistool voor plasti dip.

Het herstellen van de lak

Voor wanneer je tevreden bent met de kleurlak die op de auto zit, alleen niet tevreden bent met hoe de lak erbij staat is het zonde om deze te wrappen of te plasti dippen. In plaats daarvan kun je er ook voor kiezen op de lak van de auto te gaan polijsten, met polijsten kun je de lak weer naar zijn oude glorie terug brengen wanneer de lak nog genoeg leven in zich heeft. Wanneer de lak al te ver weg is dan heeft polijsten ook geen zin meer, dan kun je er altijd nog voor kunnen kiezen om de auto te wrappen of te plasti dippen.

Gemakkelijk zelf de auto voorzien van een andere kleur? Zo doe je dat! | Automotive Online

Gemakkelijk zelf de auto voorzien van een andere kleur? Zo doe je dat!

William Widjaja William Widjaja
• Laatste update:
Fotocredits: by Clarity Coat on Unsplash

Het wrappen van de auto

Je zou ervoor kunnen kiezen om de auto opnieuw te spuiten met CROP autolak, alleen is het opnieuw spuiten van een auto een speciaal vakgebied. Daarom kun je er misschien beter voor kiezen om de auto te wrappen, een groot voordeel hiervan is wanneer het mislukt kan je er zonder schade vanaf komen. Wanneer je een auto opnieuw spuit kun je niet meer terug. Ook het goed kunnen wrappen van een auto kan lastig zijn, alleen is het wel een veel toegankelijke manier van het veranderen van de lak. Aangezien je hiervoor ook niet veel speciaal gereedschap nodig hebt.

Het plastic dippen van de auto

Mocht je toch graag willen oefenen met het spuiten van een auto en dan op een veilige manier? Dan kun je er ook voor kiezen om de auto te plasti dippen, want net als het wrappen van een auto kun je er met plasti dip zonder schade vanaf komen. Daarnaast biedt het plasti dippen van de auto wel de mogelijkheid om het gevoel voor spuiten te leren, alleen brengt het plasti dippen van de auto veel minder voorbereiding met zich mee. Wel heb je hiervoor een paar spullen nodig zoals een compressor en een spuitpistool voor plasti dip.

Het herstellen van de lak

Voor wanneer je tevreden bent met de kleurlak die op de auto zit, alleen niet tevreden bent met hoe de lak erbij staat is het zonde om deze te wrappen of te plasti dippen. In plaats daarvan kun je er ook voor kiezen op de lak van de auto te gaan polijsten, met polijsten kun je de lak weer naar zijn oude glorie terug brengen wanneer de lak nog genoeg leven in zich heeft. Wanneer de lak al te ver weg is dan heeft polijsten ook geen zin meer, dan kun je er altijd nog voor kunnen kiezen om de auto te wrappen of te plasti dippen.