Automotive studiereis naar NADA en NYC

Steven Don Steven Don
• Laatste update:
Beeld: Shutterstock

In november openen de Verenigde Staten hun grenzen weer voor buitenlandse reizigers. Dat betekent dat Nederlandse automotive professionals weer welkom zijn om de dealerconferentie NADA te bezoeken. Voor de zevende keer organiseert Lammers Support Group een gezamenlijke netwerk- en inspiratiereis naar deze jaarlijkse hoogmis van Amerika autoland. Automotive abonnees ontvangen 150 euro korting op hun deelname. In voorgaande jaren was deze reis een groot succes.

Het evenement vindt plaats van 9 tot en met 15 maart 2022. De reis is primair bedoeld om kennis en inspiratie op te doen; deelnemers kunnen kiezen uit talrijke workshops en presentaties van interessante sprekers en een bezoek brengen aan de Expo. Tijdens de terugreis is er een tussenstop van 2 dagen in New York City voor een bezoek aan de grootste Honda-dealer van de VS: Paragon. Eigenaar Brian Benstock zal de groep hier ontvangen.

Uiteraard is er tussen de programmaonderdelen door voldoende vrije tijd om de omgeving te verkennen of leuke dingen te ondernemen. Zo kan er in Vegas een concert worden bezocht van de band Train en is er een diner gepland op een bijzondere plek in New York City. Kortom: deze reis is voor elke Nederlandse automotive professional een must om een keer mee te maken.

Deelnamekosten bedragen € 4.250 excl. Btw. Abonnees van Automotive en deelnemers die al eerder meegingen ontvangen € 150 korting. Let op: een covid-vaccinatie is verplicht voor deelnemers, evenals het gebruik van de internationale corona check app.

Doelgroep: automotive professionals: dealers, universelen, leasemaatschappijen, trainers, groothandel, consultants/adviseurs, importeurs, toeleveranciers.

Datum: 9 tot en met 15 maart 2022

Bestemming : Las Vegas & New York (USA)

Programma (onder voorbehoud van wijzigingen):

• Woensdag 9 maart 10.40 vertrek vanaf Schiphol, aankomst 16.15 in Las Vegas (overstap in Salt Lake City)

• 4 Overnachtingen in Las Vegas in 4 sterren hotel, gelegen aan de strip.

• Donderdag 10 maart: Bezoek NADA Convention. In de avond naar de spectaculaire opening.

• Vrijdag 11 maart: Bezoek NADA Convention en workshops of EXPO. Holland House Borrel met Nederlandse bezoekers. In de avond gezamenlijk diner

• Zaterdag 12 maart in de ochtend workshop of Expo bezoek. In de middag bijzondere activiteit in de bergen.

• Zondag 13 maart: 11.55 vlucht naar New York, aankomst 20.04 uur

• 2 overnachtingen op Manhattan, New York

• Maandag 14 maart: bezoek dealerbedrijf Paragon Honda & Acura met als gastheer Brian Benstock (mede mogelijk gemaakt door #DCDW). In de middag: vrij. Avond: samen dineren op een bijzondere plek in NYC

• Dinsdag 15 maart overdag vrij. Om 22.30 uur retourvlucht. Aankomst Schiphol op woensdag 16 maart 10.30 uur.

Interesse of aanmelden? Stuur een mail naar johan@lammerssupportgroup.nl of kijk op: https://www.lammerssupportgroup.nl/inspiratiereis-nada-2022