Autocircuit.nl ontzorgt de occasiondealer

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

De occasionmarkt is zeer transparant. Door de populariteit van occasionportals als Marktplaats en Autocircuit is de consument zeer goed geïnformeerd. Zichtbaar zijn op een aantal van deze portals is dus cruciaal, maar niet genoeg om je met je aanbod te onderscheiden. Uit onderzoek blijkt bovendien dat de meeste mensen hun nieuwe (gebruikte) auto het liefst kopen in een straal van vijftig kilometer rond hun woonplaats. Het is dus de uitdaging juist bij die groep top of mind te zijn.

Slimme mix van marketinginstrumenten

Om consumenten te verleiden de interactie met je bedrijf aan te gaan – offline én online – is tegenwoordig een slimme mix van marketinginstrumenten nodig. Een combinatie van onder andere online adverteren – gericht op de juiste doelgroep – zichtbaarheid via social media en aanwezigheid op één of meerdere occasionplatforms. NDC mediagroep, de drijvende kracht achter Autocircuit, biedt autobedrijven een compleet aanbod van al die marketinginstrumenten onder één dak.

Maar welke mix past bij jouw bedrijf? De media-adviseurs van NDC mediagroep hebben jarenlange ervaring en helpen je graag bij het beantwoorden van die vraag. Als abonnee van Autocircuit heb je de beschikking over de volledige slagkracht van NDC mediagroep.

Sterke positie in het medialandschap

Pier Baarsma, Algemeen Directeur van NDC mediagroep: “We zien dat mensen in het Noorden zowel online als offline op zoek gaan naar een nieuwe auto. Dankzij onze sterke positie in het medialandschap in het Noorden kunnen we de zoekervaring op autocircuit.nl doortrekken naar onze dagbladen, tientallen lokale en regionale weekbladen – en naar de drukbezochte occasionshows die we al jaren organiseren.”

De beste auto’s bij jou in de buurt

Daarmee geeft Autocircuit invulling aan haar slogan de beste auto’s bij jou in de buurt. Alle autobedrijven in Noord-Nederland profiteren tot 1 december gratis en geheel vrijblijvend van de kracht van Autocircuit. We zijn actief in de drie Noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe en een groot deel van Flevoland en Overijssel.

In 2020 gaan we onze dienstverlening bovendien sterk uitbreiden. Met meer aandacht voor auto’s en occasions in onze dag- en weekbladen. En met mooie op maat gesneden advertentiemogelijkheden, zowel online als in de krant. Deelnemende autobedrijven kunnen op die manier hun auto’s gericht onder de aandacht brengen bij het juiste publiek.

Over NDC mediagroep

NDC mediagroep is het grootste onafhankelijke mediahuis van Noord-Nederland met meer dan 70 digitale kanalen, 30 events, 40 weekbladen, 7 nieuwsbladen en 3 dagbladen. Met deze infrastructuur verbindt NDC meer dan twee miljoen noorderlingen met 50.000 bedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. De uitgever heeft met haar crossmediale portfolio zowel kwalitatief als kwantitatief het hoogste bereik in deze provincies.

Voor meer informatie over de abonnementen op Autocircuit of andere advertentiemogelijkheden bij NDC mediagroep: autocircuit.nl

Autocircuit.nl ontzorgt de occasiondealer | Automotive Online

Autocircuit.nl ontzorgt de occasiondealer

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

De occasionmarkt is zeer transparant. Door de populariteit van occasionportals als Marktplaats en Autocircuit is de consument zeer goed geïnformeerd. Zichtbaar zijn op een aantal van deze portals is dus cruciaal, maar niet genoeg om je met je aanbod te onderscheiden. Uit onderzoek blijkt bovendien dat de meeste mensen hun nieuwe (gebruikte) auto het liefst kopen in een straal van vijftig kilometer rond hun woonplaats. Het is dus de uitdaging juist bij die groep top of mind te zijn.

Slimme mix van marketinginstrumenten

Om consumenten te verleiden de interactie met je bedrijf aan te gaan – offline én online – is tegenwoordig een slimme mix van marketinginstrumenten nodig. Een combinatie van onder andere online adverteren – gericht op de juiste doelgroep – zichtbaarheid via social media en aanwezigheid op één of meerdere occasionplatforms. NDC mediagroep, de drijvende kracht achter Autocircuit, biedt autobedrijven een compleet aanbod van al die marketinginstrumenten onder één dak.

Maar welke mix past bij jouw bedrijf? De media-adviseurs van NDC mediagroep hebben jarenlange ervaring en helpen je graag bij het beantwoorden van die vraag. Als abonnee van Autocircuit heb je de beschikking over de volledige slagkracht van NDC mediagroep.

Sterke positie in het medialandschap

Pier Baarsma, Algemeen Directeur van NDC mediagroep: “We zien dat mensen in het Noorden zowel online als offline op zoek gaan naar een nieuwe auto. Dankzij onze sterke positie in het medialandschap in het Noorden kunnen we de zoekervaring op autocircuit.nl doortrekken naar onze dagbladen, tientallen lokale en regionale weekbladen – en naar de drukbezochte occasionshows die we al jaren organiseren.”

De beste auto’s bij jou in de buurt

Daarmee geeft Autocircuit invulling aan haar slogan de beste auto’s bij jou in de buurt. Alle autobedrijven in Noord-Nederland profiteren tot 1 december gratis en geheel vrijblijvend van de kracht van Autocircuit. We zijn actief in de drie Noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe en een groot deel van Flevoland en Overijssel.

In 2020 gaan we onze dienstverlening bovendien sterk uitbreiden. Met meer aandacht voor auto’s en occasions in onze dag- en weekbladen. En met mooie op maat gesneden advertentiemogelijkheden, zowel online als in de krant. Deelnemende autobedrijven kunnen op die manier hun auto’s gericht onder de aandacht brengen bij het juiste publiek.

Over NDC mediagroep

NDC mediagroep is het grootste onafhankelijke mediahuis van Noord-Nederland met meer dan 70 digitale kanalen, 30 events, 40 weekbladen, 7 nieuwsbladen en 3 dagbladen. Met deze infrastructuur verbindt NDC meer dan twee miljoen noorderlingen met 50.000 bedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. De uitgever heeft met haar crossmediale portfolio zowel kwalitatief als kwantitatief het hoogste bereik in deze provincies.

Voor meer informatie over de abonnementen op Autocircuit of andere advertentiemogelijkheden bij NDC mediagroep: autocircuit.nl