Speedrepair: dealers laten kansen liggen op markt van cosmetisch herstel

Luberto van Buiten Luberto van Buiten

Volgens Bauke Dekker, directeur van Speedrepair, liggen er veel kansen op de particuliere schadeherstelmarkt. “Niet voor niets stappen ook partijen als Carglass hierin”, zegt hij. Maar er is meer dan genoeg ruimte voor dealers, zij het met de juiste aanpak.

Bekijk hieronder de video van Speedrepair.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Speedrepair: dealers laten kansen liggen op markt van cosmetisch herstel | Automotive Online

Speedrepair: dealers laten kansen liggen op markt van cosmetisch herstel

Luberto van Buiten Luberto van Buiten

Volgens Bauke Dekker, directeur van Speedrepair, liggen er veel kansen op de particuliere schadeherstelmarkt. “Niet voor niets stappen ook partijen als Carglass hierin”, zegt hij. Maar er is meer dan genoeg ruimte voor dealers, zij het met de juiste aanpak.

Bekijk hieronder de video van Speedrepair.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.