Jubilerend MSH Equipment introduceert HBC Smart Repair

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
MSH Equipment lanceert nieuwe poot: HBC Smart Repair. (Foto: MSH Equipment)

MSH Equipment, dat volgende maand zijn 25 jarig jubileum viert, lanceert een nieuwe divisie: HBC Smart Repair, gericht op smart repair. Dat meldt het bedrijf.

MSH Equipment is sinds begin dit jaar officieel importeur van HBC, dat een compleet assortiment brengt voor eendaags smart repair: van interieurreparatie tot koplamp-, ruit- en velgreparatie, spotrepair en caravanreparatie. Volgens het bedrijf biedt smart repair goede mogelijkheden voor schadeherstellers om nieuwe business binnen te halen.

Demonstraties

Om het 25 jarig bestaan te vieren, organiseert het bedrijf van 7 tot en met 9 oktober drie open dagen waar de laatste innovaties en de nieuwste apparatuur worden gepresenteerd in het bedrijfspand. Ook zullen er demonstraties en workshops worden gegeven. Tijdens deze dagen zijn fabrikanten aanwezig, zoals bijvoorbeeld Spanesi, die behalve verschillende richtbanken, ook een elektronisch meetsysteem demonstreert. Ook het Pull Up lijmsysteem wordt gedemonstreerd.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Jubilerend MSH Equipment introduceert HBC Smart Repair | Automotive Online

Jubilerend MSH Equipment introduceert HBC Smart Repair

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
MSH Equipment lanceert nieuwe poot: HBC Smart Repair. (Foto: MSH Equipment)

MSH Equipment, dat volgende maand zijn 25 jarig jubileum viert, lanceert een nieuwe divisie: HBC Smart Repair, gericht op smart repair. Dat meldt het bedrijf.

MSH Equipment is sinds begin dit jaar officieel importeur van HBC, dat een compleet assortiment brengt voor eendaags smart repair: van interieurreparatie tot koplamp-, ruit- en velgreparatie, spotrepair en caravanreparatie. Volgens het bedrijf biedt smart repair goede mogelijkheden voor schadeherstellers om nieuwe business binnen te halen.

Demonstraties

Om het 25 jarig bestaan te vieren, organiseert het bedrijf van 7 tot en met 9 oktober drie open dagen waar de laatste innovaties en de nieuwste apparatuur worden gepresenteerd in het bedrijfspand. Ook zullen er demonstraties en workshops worden gegeven. Tijdens deze dagen zijn fabrikanten aanwezig, zoals bijvoorbeeld Spanesi, die behalve verschillende richtbanken, ook een elektronisch meetsysteem demonstreert. Ook het Pull Up lijmsysteem wordt gedemonstreerd.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.